Öneri Çay makinesi tavsiyesi

Öyle sadece akşam çay keyfi içinse Zwilling ve Jumbo bir çaydanlık çıkarmıştı. O ikisi. Hem senelerce kullan hem de çayın tadı damağına vursun. Ama dediğim gibi bize yetmez onlar. Bu bahsettiğim iki marka çaydanlık konusunda çelikleri sayesinde o tadı verebiliyor. Demiş olayım. Madem aldını bir Hemşin Çayı ile deneyin derim. Onla olur. Semaver tiplerde Hemşin çayı çabuk yanıyor.
Tavsiyeniz için çok teşekkürler. Ben zaten Karadeniz'e yaşıyorum. Hemşin çayı, gökçay, Tirebolu 42, Tirebolu 28, altınbaş bunları kullanıyoruz genelde. Çok memnunuz.

Tavsiyeniz için çok teşekkürler. Ben zaten Karadeniz'e yaşıyorum. Hemşin çayı, gökçay, Tirebolu 42, Tirebolu 28, altınbaş bunları kullanıyoruz genelde. Çok memnunuz.
Hemşin çayı çok pahalndı. Yoksa offf enfes. Sizin oralarda daha uyundur belki. Uygunsa bilelim :) Bilmiyorum. Bir de orjinal bulmak neredeyse imkansız oldu ama İstikan Bordo paket olanı var. Tavsiye ederim.

Homend royaltea çay makinesi toplatılıyormuş. Zaten şikayetvarda çok sayıda şikayet var ürün hakkında, altı erimiş, sürekli yanık kokusu vs

Homend royaltea çay makinesi toplatılıyormuş. Zaten şikayetvarda çok sayıda şikayet var ürün hakkında, altı erimiş, sürekli yanık kokusu vs
İyi toplatması da iyi bir şey. Çoğu firma mahkeme kararı toplanmasına hüküm verilmiş ürünlerini hala satıyor.

Hemşin çayı çok pahalndı. Yoksa offf enfes. Sizin oralarda daha uyundur belki. Uygunsa bilelim :) Bilmiyorum. Bir de orjinal bulmak neredeyse imkansız oldu ama İstikan Bordo paket olanı var. Tavsiye ederim.
Fiyat farketmiyor pek. Trabzon, Ünye ve Bayburttaki yerel market ve toptancılarda bulup alıyoruz. İstikan eskiden çok alırdık. Migros ve A101e bile gelirdi bundan 5-6 yıl öncesine kadar. Artık orijinali bulmak zor internettekiler çakması. Migrosta Ahmad tea ve Layaline satılıyor. Onlar da fena değil.

Ahmad çay içiyorsanız, baya tiryakisiniz, eskinin kaçak çayı, zift gibi. Breakfast olanı biraz iyi gibi. Benim tercihim earl grey, eskinin tomurcuğu

Geri