Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bende tavsiye alırım, lazım olabilir benimki de kablolu şu an, alıp da çok memnun kalan biri tavsiye edebilir bizeYeni nesil araçlardaki carplay özelliği ile android kullanımı için satılan smartbox cihazlar ile ilgili bilgisi ve tavsiyesi olan var mı acaba?
Ben aracımın icinde orijinal donanımı dışında gereksiz kablo vs.. gibi ıvır zıvır şeylerin bulunmasından ayrıca Aracın Orijinalliginin bozulmaması adına ileride doğabilecek elektronik arızalarını düşünerek multimedyasını değiştirmedim,multimedyayı illaki benim verdiğim şekilde kullanacaksın dayatmasından hoslanmadıgım için tak çıkar Carplay Android box kullanma ihtiyacı duydum.Yeni nesil araçlardaki carplay özelliği ile android kullanımı için satılan smartbox cihazlar ile ilgili bilgisi ve tavsiyesi olan var mı acaba?
Böyle bir cihaz almayı düşünüyorsanız size tavsiyem cihazın işlemci ram ve dahili hafızasının ne olduğuna dikkat etmeniz olacaktır ,buna ilaveten Android sürümü olacaktır.Yeni nesil araçlardaki carplay özelliği ile android kullanımı için satılan smartbox cihazlar ile ilgili bilgisi ve tavsiyesi olan var mı acaba?
İnternette karşıma çıkan bir yazılım vesılesiyle bu cihazlar hakkında biraz araştırma yapmıştım ve yazılımı açıp biraz kurcadıktan sonra tv boxlar ile benzer; fakat biraz farklı cihazlar olduğunu gördüm. Otomobile özgü multimedia, uygulamalar vb var. Deneyimlediğim şeyler bundan ibaret.Tabi tavsiye verebilmek için çok sayıda cihaz deneyimlemek lazım. Bende sadece next stick var, memnunum ama belki de çok daha performanslı ve uygun fiyatlı başka cihazlar da var. @tekkan hocam bu konuda işlemcisine, yazılımına kadar hakimken, biz tavsye verirsek absürt olur. Ben next sticki çılgın bir kampanya ile 1200 lü rakamlara aldım ve evin en büyük eğlencesi oldu, torrent şu bu olayları minimuma indi. Eskiden TV ye de dlna üzerinden cast yapıyordum ama bir kopmada işler sarpa sarıyordu. TV kanallarının konuşan kafadan geçilmediği, eğlence programlarının dibe vurduğu günümüzde, vakit geçirmek için en uygun çözüm şu an
Yasin ellerine kollarına sağlık kardeşim 10 numara olmuş uygulama.Artık seyir halindeandroid auto olan tüm araçlarda YouTube Google Tv IP tv🖥 mp3 mp4
video izleme tek bir uygulamada
Sadece android tüm telofonlarda çalışır sıkıntısız kesintisiz yayın yapar
AA CARPLAY uygulama iletişim
+905426312856;AACARPLAY uygulama android auto arayüzünde yayıncı uygulama uygulama size
Google playstor den son derece güvenli
Uzaktan satış kurulum destek
uygulama ücreti 1500 tl. Profilimi inceleyin arkadaşlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sizin mesajdan 14 dk sonra foruma üye olmuşYasin ellerine kollarına sağlık kardeşim 10 numara olmuş uygulama.
Hangi ürün linki nedir?Ben aracımın icinde orijinal donanımı dışında gereksiz kablo vs.. gibi ıvır zıvır şeylerin bulunmasından ayrıca Aracın Orijinalliginin bozulmaması adına ileride doğabilecek elektronik arızalarını düşünerek multimedyasını değiştirmedim,multimedyayı illaki benim verdiğim şekilde kullanacaksın dayatmasından hoslanmadıgım için tak çıkar Carplay Android box kullanma ihtiyacı duydum.
Bunun dışında uzun yillardir beğenerek kullanmakta olduğum IGO adlı navigasyon uygulamasını aracın multimedyasına yüklenmedigi için aracıma fiyatı 7920 ₺ olan ( Android 13 / 8 GB RAM / 128 GB dahili hafızası olan ) bir cihaz satın aldım.
Şu anda özgürüm ve cihaza iptv uygulamaları dahil her türlü uygulamayı yükleyip dilediğimce kullanabiliyorum ,telefon görüşmelerini sıkıntısız bir şekilde yapabiliyorum,cihazdan oldukça memnunum bugüne değin hiç bir sıkıntı yaşamadım
Benim aldığım cihazın dışında fiyatları 2000 ₺ başlayıp giderek artan farkli ürünler mevcut performansları nasıldır bilemiyorum.
Uygulamamız bunun için uygun şekilde yakın zamanda gelecektir. Forumdaki açtığımız konudan uygulamanın android apk sürümüne bakabilirsiniz.Yeni nesil araçlardaki carplay özelliği ile android kullanımı için satılan smartbox cihazlar ile ilgili bilgisi ve tavsiyesi olan var mı acaba?
evet ben söyledim ben kullanıyorum çok memnunum ve herkesin faydalanmasını ve kullanmasını istedigim için yasin kardeşe rica ettimSizin mesajdan 14 dk sonra foruma üye olmuş![]()
Üstad onu da inceledim; gerekli programları ve adresleri arşivledim. Asıl amacım, direk olarak aracın multimedya girişine takıp ondan yararlanan extra bir ekranlı tablet-telefon vs. olmadan kullanılabilecek bir ürün.Benim yaptığım sistem bu söylediğiniz sorunları çözüyor deneyin isterseniz, 10 inç bir tablete istediğim herşeyi kurdum bir de tablet tutucu aldım aracın önüne taktım , kendi multimedya sisteminden güzel oldu, sadece internet ihtiyacı olursa telefondan paylaşım yapıyorum![]()