Öneri Canlı Yayın İzleme Sİtesi Hesabı

Screenshot 20250415 194636

Siteye girem dedim boyle uyari verdi dikkat edin

Yok çok para edemez çünkü ıptv hesaplarıyla bir tutmayın fazla bu siteleri ayrıca iptv hesaplarının üstüne satarlarsa hiç satamaz hesap falan batar kalır aylık 100-150 arası olur ıptv hesaplarıda 250 den başlıyor ondan dolayı bu fiyatlar normal üstü olmaz herhalde.
yersen dedik ya beş para etmez bu heryerdeki olan kaynaklar sürekli donar ve kapanır olmaz bun demek yani....

Bir çoğunuz da istediğinizi izleyebildiginiz uygulamalar mevcut ısrar etmek yersiz

yersen dedik ya beş para etmez bu heryerdeki olan kaynaklar sürekli donar ve kapanır olmaz bun demek yani....
Dostum site içindeki yayınlar örnek yayınlar siten içinde admin paneli var istediğim an istediğim kanalı koya biliyorum zaten

Dostum site içindeki yayınlar örnek yayınlar siten içinde admin paneli var istediğim an istediğim kanalı koya biliyorum zaten
İstediğin kanalı koyacağını bizde biliyoruz önemli olan kendi kaynaklarını mı kullanıyorsun sorusu :)

İstediğin kanalı koyacağını bizde biliyoruz önemli olan kendi kaynaklarını mı kullanıyorsun sorusu :)
Bende diyorumki istesem kendi kaynak yayınımı koyarım ama şuanlık bir yandan tanıtım amaçlı olduğu içi koymadım knk bir birimizi yanlış anlamayalım bu sektöre yeni girdim yüksek ihtimallede yaşınız benden büyüktür ben buradaki herkesten bilgi almak amacım iyi akşamlar

Bende diyorumki istesem kendi kaynak yayınımı koyarım ama şuanlık bir yandan tanıtım amaçlı olduğu içi koymadım knk bir birimizi yanlış anlamayalım bu sektöre yeni girdim yüksek ihtimallede yaşınız benden büyüktür ben buradaki herkesten bilgi almak amacım iyi akşamlar
Kaynak Hakkında bana danışabilirsin istediğin gibi ☺️ istediğin maçta kaynak veririm önemli değil :)

Kaynak Hakkında bana danışabilirsin istediğin gibi ☺️ istediğin maçta kaynak veririm önemli değil :)
Çok Teşekrüler Hocam şuanlık ihtiyacım yok ama öyle bir sorum olursa ilk aklımda olucak kişi sizsiniz sizinle tanıştığım için çok mutluyum bide hocam dm den telegram adersimi yazıcam banana oradan yazarsanız bende sizi kaydetmiş olurum oradan

çok güzel olmuş tebrikler apk da bekliyoruz

dostum milleti kandırıp paralarını alma admin panel falan var diye normal siteyi şifreli giriş yapmışsın bu konuları burda paylaşman doğru değil. b sevgili sinetech yöneticileri bu tür para tuzaklarına izin vermeyin lütfen.

şimdi bu site paralı mı olacak ama sen bildiğin githubdan çekmişsin yayınları neden çektiğin m3u yu burda paylaşmıyorsun istersen senin yerine ben yaparım

yada şöyle yapalım cloudstream eklentiler bölümünden bu link ekleyin aynı yayınları göreceksiniz

Arkadaşlar site paralı değil şuan deneme aşamasında paralı olsa bile en fazla 5,10 tl olur oda hosting ve domain alıcam sitye özel yarısından fazlasını ben ödeyeceğim öğrenciyim belki cebime harçlık kalır diye paralı dedim yoksa insanları dolandırma niyetimden yok

Konuyu görüntüleyenler

Geri