syprezy
Üye
- Konular
- 2
Knk yardım ede bilirmisin peki hosting domain işlerinderf gd uzantılı siteler genel olarak sıkıntılı olduğu için phising uyarısı veriyor büyük ihtimalle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Knk yardım ede bilirmisin peki hosting domain işlerinderf gd uzantılı siteler genel olarak sıkıntılı olduğu için phising uyarısı veriyor büyük ihtimalle.
yersen dedik ya beş para etmez bu heryerdeki olan kaynaklar sürekli donar ve kapanır olmaz bun demek yani....Yok çok para edemez çünkü ıptv hesaplarıyla bir tutmayın fazla bu siteleri ayrıca iptv hesaplarının üstüne satarlarsa hiç satamaz hesap falan batar kalır aylık 100-150 arası olur ıptv hesaplarıda 250 den başlıyor ondan dolayı bu fiyatlar normal üstü olmaz herhalde.
Knk herkeste veriyor zaten site güvenli fakat domainden kaynaklanıyor yoksa tehlikeli değil merak etme
Dostum site içindeki yayınlar örnek yayınlar siten içinde admin paneli var istediğim an istediğim kanalı koya biliyorum zatenyersen dedik ya beş para etmez bu heryerdeki olan kaynaklar sürekli donar ve kapanır olmaz bun demek yani....
İstediğin kanalı koyacağını bizde biliyoruz önemli olan kendi kaynaklarını mı kullanıyorsun sorusuDostum site içindeki yayınlar örnek yayınlar siten içinde admin paneli var istediğim an istediğim kanalı koya biliyorum zaten
Bende diyorumki istesem kendi kaynak yayınımı koyarım ama şuanlık bir yandan tanıtım amaçlı olduğu içi koymadım knk bir birimizi yanlış anlamayalım bu sektöre yeni girdim yüksek ihtimallede yaşınız benden büyüktür ben buradaki herkesten bilgi almak amacım iyi akşamlarİstediğin kanalı koyacağını bizde biliyoruz önemli olan kendi kaynaklarını mı kullanıyorsun sorusu![]()
Kaynak Hakkında bana danışabilirsin istediğin gibiBende diyorumki istesem kendi kaynak yayınımı koyarım ama şuanlık bir yandan tanıtım amaçlı olduğu içi koymadım knk bir birimizi yanlış anlamayalım bu sektöre yeni girdim yüksek ihtimallede yaşınız benden büyüktür ben buradaki herkesten bilgi almak amacım iyi akşamlar
Çok Teşekrüler Hocam şuanlık ihtiyacım yok ama öyle bir sorum olursa ilk aklımda olucak kişi sizsiniz sizinle tanıştığım için çok mutluyum bide hocam dm den telegram adersimi yazıcam banana oradan yazarsanız bende sizi kaydetmiş olurum oradanKaynak Hakkında bana danışabilirsin istediğin gibiistediğin maçta kaynak veririm önemli değil
![]()
En kralını yaparız da içerik riskli. Yoksa 6-7 sitem var şuan kendi sektörümle ilgili.Knk yardım ede bilirmisin peki hosting domain işlerinde
dostum milleti kandırıp paralarını alma admin panel falan var diye normal siteyi şifreli giriş yapmışsın bu konuları burda paylaşman doğru değil. b sevgili sinetech yöneticileri bu tür para tuzaklarına izin vermeyin lütfen.Dostum site içindeki yayınlar örnek yayınlar siten içinde admin paneli var istediğim an istediğim kanalı koya biliyorum zaten