Öneri Canlı Yayın İzleme Sİtesi Hesabı

syprezy

Üye
Konular
2
Site Linki =
Kullanıcı Adı = Sinetech
Sifre = Hediye

Bu siteden istediğiniz kanalı canlı bir şekilde izleye bilirsiniz normalde satışını yapıyorum üyeliğin fakat forma özel 1 günlük hediye olarak verdim

Arkadaşlar, bu hesap tanıtım amaçlı olarak 1 günlük süreyle paylaşılmıştır. Hediye olarak sunulmuştur. Site hâlâ geliştirme aşamasındadır. Görüş ve önerileriniz bizim için çok değerli. Lütfen düşüncelerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın. Teşekkürler!

Başlık ve açıklama için biraz ayrıntı verseniz daha güzel olur

Hocam 1 günlük iş mi olur, bu bildiğimiz reklam olmuş. 1 gün sonra insanlar sizden hesap mı alsınlar

Site Linki =
Kullanıcı Adı = Sinetech
Sifre = Hediye

Bu siteden istediğiniz kanalı canlı bir şekilde izleye bilirsiniz normalde satışını yapıyorum üyeliğin fakat forma özel 1 günlük hediye olarak verdim

Arkadaşlar, bu hesap tanıtım amaçlı olarak 1 günlük süreyle paylaşılmıştır. Hediye olarak sunulmuştur. Site hâlâ geliştirme aşamasındadır. Görüş ve önerileriniz bizim için çok değerli. Lütfen düşüncelerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın. Teşekkürler!
çok Güzel bir site olmuş emeğinize sağlık denedik kanal geçişleri stabil yayın akıcı donma takılma yok sürekliliği olacak mı en azından formda bulunan arkadaşlarımız uygulamanızdan yararlansa eurosport 1/2 NBA tv Formula 1 Beinsport 4 için olanı makbul olur diye düşünüyorum

Tehlikeli site diye uyarı verdi

uyarı verdi

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-04-14 181811.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-14 181811.png
    19.9 KB · Görüntüleme: 40
çok Güzel bir site olmuş emeğinize sağlık denedik kanal geçişleri stabil yayın akıcı donma takılma yok sürekliliği olacak mı en azından formda bulunan arkadaşlarımız uygulamanızdan yararlansa eurosport 1/2 NBA tv Formula 1 Beinsport 4 için olanı makbul olur diye düşünüyorum
Teşekürler hocam onlarıda eklerim en kısa sürede

Teşekürler hocam onlarıda eklerim en kısa sürede
sitenizi sabitime ekledim umarım kalıcı ve sureklılığı olur hatta suanda kanal d haber izliyorum giremeyen arkadaslar var cromtehlıkelı hatası verıyor bır bakmanızda fayda var

paralıymış çok para eder bu birde kaynaklar hiçbiryerde bulunmayan kaynaklar kimse alamaz çok pahalı bu yayınları kimse ulşamaz hemen almak lazım. ama paramız yetmez. inanırsan ve yersen...

paralıymış çok para eder bu birde kaynaklar hiçbiryerde bulunmayan kaynaklar kimse alamaz çok pahalı bu yayınları kimse ulşamaz hemen almak lazım. ama paramız yetmez. inanırsan ve yersen...
Yok çok para edemez çünkü ıptv hesaplarıyla bir tutmayın fazla bu siteleri ayrıca iptv hesaplarının üstüne satarlarsa hiç satamaz hesap falan batar kalır aylık 100-150 arası olur ıptv hesaplarıda 250 den başlıyor ondan dolayı bu fiyatlar normal üstü olmaz herhalde.

Virustotal sonucu aşağıdaki gibidir,

Morlar açmıyor şu anda

Morlar açmıyor şu anda
Siteyi hosting ve domain alarak sunucuyu daha rahat kullanmak istiyorum o yüzden şuanda üstünde çalışmıyorum yeni alıcağım alan adıyla daha iyi bir site olmasını sağlmayı planlıyorum şuanda yaptığım tüm güncellemeler boşuna gidiyor çünkü crhomede hata veriyor

rf gd uzantılı siteler genel olarak sıkıntılı olduğu için phising uyarısı veriyor büyük ihtimalle.

rf gd uzantılı siteler genel olarak sıkıntılı olduğu için phising uyarısı veriyor büyük ihtimalle.
Evet galiba o yüzden çünkü kodlarda sıkıntı ssl de sıkıntı yok gibi duruyor ama nedense hata veriyor

Konuyu görüntüleyenler

Geri