Canlı TV uygulaması isteyenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri sarma özelliği var mı? Virüstotal sonuçlarını da bizle paylaşacak mısınız?

Arkadaşlar, adam dm demiş siz buraya yazıyorsunuz? Özelden yazıp cevap alamayan varsa raporlayarak bildirsin, konuyu sahibi cevap vermiyorsa konu kilitlenir.
Kişisel yorumum, bilinen o kadar uygulama varken bilinmeyen bir programı indirmem.

Arkadaşlar, adam dm demiş siz buraya yazıyorsunuz? Özelden yazıp cevap alamayan varsa raporlayarak bildirsin, konuyu sahibi cevap vermiyorsa konu kilitlenir.
Kişisel yorumum, bilinen o kadar uygulama varken bilinmeyen bir programı indirmem.
Haklısınız Adnan abim bilinmeyen program indirmek şu alemde maalesef çok tehlikeli bildiğim insanların bilinmedik programları indirmisler ya hesaplar çalınmış yada paraları birikimi vesaire gibi

Canlı TV’yi Artık Çok Daha Keyifli İzleyeceksiniz!

Canlı TV uygulamamız tamamen yenilendi ve izleme deneyiminizi kolaylaştıracak birçok iyileştirme ile karşınızda.
Artık favori kanallarınıza daha hızlı ulaşıp, kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

Neler Değişti?

Akıcı ve takılmayan yayın deneyimi

Yepyeni, sade ve şık tasarım

Tek dokunuşla hızlı kanal geçişi

Daha stabil ve güvenli kullanım
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📍Dm'den mesaj atarak ulaşabilirsiniz
elinize sağlık

Bende alabilirmiyim uygulama linkini Teşekkür ederim.

Yazdım ama geri dönüş yapmadınız

Özelden yazdım, cevap alamadım, rapor ettim red edildi. Linki alan bir Allah'ın kulu varsa bilgi versin de bizde bilelim.

Bu tarz konuların sayısı sürekli artıyor. Mailinizi yazın döneceğim, özelden mesaj atın link vereceğim gibi konu başlıklarına temkinli yaklaşınız.

Ayrıca burası bir forum, amacımız bilgi paylaşmak, konu altına onlarca kişi mesaj yazmış (belki daha fazlası özelden yazmıştır), 1 kişi de yaşadığı süreci burada paylaşmamış, belki daha önce konu altına bu tarz yorumlarınızı yazmış olsanız, bir çok kişiye desteğiniz olacak. Sadece tüketmek değil bazen de katkıda bulunmak lazım.

Raporlara gelince de, FORUM KURALLARI diye bir sayfamız var, burada da açıkça yazdığı gibi, kurallara aykırı davranışları raporlamanız gerekiyor.

8- Raporlama: Kurallara aykırı mesaj ve davranışları “Raporla” butonuyla moderatörlere iletin. Gereksiz yere "uygulama çalışmıyor gibi" raporlar iletmeyin. Gereksiz raporlama ve bu özelliği meşgul etmek yasaktır.

Forumdaki konulara "Böyle paylaşımlar yasak" demek yerine, lütfen "Raporla" butonunu kullanınız. Önceden açılmış bir konu ise raporun açıklama kısmına konunun linkini ekleyiniz. Bu tip mesaj yazanlar uyarılacaktır.

Hal böyleyken "kullanıcı dolandırıcı, banlayın" ya da "link istedim vermedi" gibi bir raporu tabii ki reddetmemiz normal. Bu tarz sorunlar için konu altına mesaj yazmanız gerekiyor ki hem şikayetinizi dile getirip hem de diğer kullanıcılara faydalı olabilirsiniz.

Çok fazla şikayet olduğu için konu kilitlenmiştir.

Ayrıca "özelden yazın, link paylaşayım" gibi başlıkların "özel durumlar dışında" tamamı bir süre için kilitlenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri