Çanak Antensiz Yayın Almak Mümkünmü

Tv de DvbT (terrestrial-karasal) tuner varsa, dijital karasal yayını alırsınız, onların antenleri zaten çok ucuz. DvbS (Sattelite-Uydu) ise, çanak anten kullanılan sistemler. Ben T yi bir süre Fransada kullandım. Kanal sayısının azlığı, Türkçe yayın olmaması sebebiyle çanak taktırdım. Şu an olsa sanırım tvbox yeterdi. Çanağın rahatlığı da ayrı, patlayan liste vs uğraşmıyorsunuz. Ben görüntü kalitesi ve kullanım rahatlığı olarak halen merkezi sistemden gelen çanak yayını kullanıyorum. Valideye kablo tv aldım, o da çok rahat etti

yok ya bosa deneme her uydunun belli sinyal noktasi var elembi olmadan zaten yakalayamazsin adamlar dikkatilce izlerseniz analog tarzi yayin yakaliyorlar bizde 94 den once belediye gece alman kanallarini veriyordu elimizde anten bi orya bi buraya olmadi kabloyu kornislere takardik rtl ve sat1 izleye bilmek icin🤣🤣🤣🤣
bu dogru

Adamlar bizim 20 yıl önceki karasal halimize şimdi yetişmişler 20 yıl sonrada iptv işleriyle uğraşa dururlar.. Bizde uzayda frizbi oynarız :geek:

aga oylede o zamanin RTL ve SAT 1öyle yayin yapmiyor artik gecen bakayim dedim ikisinede bizim yerel kanllardan farki kalmamis 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
O dönem, zamanın ruhu öyleydi. Şimdi Türkiye'de şifresiz kanalda Tutti Frutti ya da Gece Dansı yayınlayacak, yürek yemiş kanal var mı, ya da talep var mı? Eskiden balkona çıktığımda evlerin çatısı görünmezdi çanaktan, şimdi tek tük, onlar da merkezi antenlerin. Yine de, geniş band internet yaygınlaşmadıkça, ucuzlamadıkça çanak kullanımı olacaktır. Streamlerde birrate hep sıkıntı, sıkıştıra sıkıştırma pestilini çıkarıyorlar sesin de görüntünün de, neden? Çok yakmasın😁

O dönem, zamanın ruhu öyleydi. Şimdi Türkiye'de şifresiz kanalda Tutti Frutti ya da Gece Dansı yayınlayacak, yürek yemiş kanal var mı, ya da talep var mı? Eskiden balkona çıktığımda evlerin çatısı görünmezdi çanaktan, şimdi tek tük, onlar da merkezi antenlerin. Yine de, geniş band internet yaygınlaşmadıkça, ucuzlamadıkça çanak kullanımı olacaktır. Streamlerde birrate hep sıkıntı, sıkıştıra sıkıştırma pestilini çıkarıyorlar sesin de görüntünün de, neden? Çok yakmasın😁
Aa tuttu Frutti en sevdiğim programdı gece kalkardım evdekilerden gizli 😅

Ebay açıkken, sahte ürünü nasıl anlarız başlığında ilk madde şuydu. Price is too good to be true, yani gerçek olamayacak kadar ucuz fiyatlı ürün sahtedir. Bu videolarda da aynı mantık. Bakın, 20 dakika video, sepetteki modemi eline alması 3 dakika, 10 dakika kablo kesiyor, büküyor. Siz seyrettikçe, adam kazanıyor 🤭 3 dolara, 1 tb lık USB bellek, acaba sahte mi? Kimbilir?

Hocam tivibu android box uygulaması nasıl bende tv plus var zap yapılmıyor C+ ya iki kere basınca kanal değişiyor ve geçişler yavaş tv+ kullanmıyorum.

Tivibu go da durum nasıl?
Tivibu go çok daha iyi hocam. Hatta ben hdmı cec i açtım tv nin kumandasıyla tv boxı kontrol ediyorum dolayısıyla tivibu go yu da kontrol ediyorum. Rakam tuşları ile kanal değişiyorum. Ok tuşları ile üst kanal alt kanala direk geçiyor. Kanal geçiş hızı çok iyi. 1 aylık falan alıp deneyin. Turkcell tv plus bende de kasıyordu tivibu ya geçtim.

Geri