Çanak Antensiz Yayın Almak Mümkünmü

fener09

Paylaşımcı
Konular
22

Çanak anten olmadan video daki bir düzenekle yayın almak mümkünmü yoksa bu sadece kandırmaca bir video mu

yok ya bosa deneme her uydunun belli sinyal noktasi var elembi olmadan zaten yakalayamazsin adamlar dikkatilce izlerseniz analog tarzi yayin yakaliyorlar bizde 94 den once belediye gece alman kanallarini veriyordu elimizde anten bi orya bi buraya olmadi kabloyu kornislere takardik rtl ve sat1 izleye bilmek icin🤣🤣🤣🤣
boşuna uğraşmayın diyorsunuz

Ben cok eskiden tüplü televizyonda ince uclu sarj kablosu takıyordum 1 2 kanal gösteriyordu

Videoyu izlemedim ama karasal yayınları alabilir.
Uydu yayınlarını alabileceğini düşünmüyorum. Çünkü uydudan gelen sinyali çanak toplar ve lnb ye iletir. Uydunun sistemi bu şekildedir.

yok ya bosa deneme her uydunun belli sinyal noktasi var elembi olmadan zaten yakalayamazsin adamlar dikkatilce izlerseniz analog tarzi yayin yakaliyorlar bizde 94 den once belediye gece alman kanallarini veriyordu elimizde anten bi orya bi buraya olmadi kabloyu kornislere takardik rtl ve sat1 izleye bilmek icin🤣🤣🤣🤣
Şimdi ise her şey elinin altında, zaman ne çabuk geçti

Tv box + tivibu go ikilisini kullanıyorum çanağı kabloları komple söktüm.
Çanak kalmadı ki artık doğru düzgün eskiden biz bir satardık ooo motorlusu falan şimdi millete IP TV izliyor ya sadece Türksat olsun yeter diyor biz 2014-2015'te Azerbaycan uydusu kurardık

hep bu hintlilerden çıkar böyle videolar sahte böyle bir mantık yok 🤣 :ROFLMAO:

Geri