Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Antenciler iflas etti
Çanak anten olmadan video daki bir düzenekle yayın almak mümkünmü yoksa bu sadece kandırmaca bir video mu
Antenciler iflas etti![]()
Antenciler bunu bilmenizi istemezagabe adam şaka yapiyor bende çok izledim bu videoyu bu neki mandal çay kasigi vs vs vs![]()
Yani gercekte var öyle bir durum diyorsun?Antenciler bunu bilmenizi istemez![]()
Antenciler bunu bilmenizi istemez![]()
bak şimdi bende ümitlendim mümkümü yoksa yarın deniyeceğimYani gercekte var öyle bir durum diyorsun?
Yok ya Facebook da bu tür videoları var Türkçe seslendirmeliYani gercekte var öyle bir durum diyorsun?
Şayet gerçek olsa bu zamanda gizli kalabilir miYok ya Facebook da bu tür videoları var Türkçe seslendirmeli
DVBS yayın türkiye yok tabi varmıHayır doğru değil. Dvbs yayınlar başladığında çanaksız izleme olacak.
boşuna uğraşmayın diyorsunuzyok ya bosa deneme her uydunun belli sinyal noktasi var elembi olmadan zaten yakalayamazsin adamlar dikkatilce izlerseniz analog tarzi yayin yakaliyorlar bizde 94 den once belediye gece alman kanallarini veriyordu elimizde anten bi orya bi buraya olmadi kabloyu kornislere takardik rtl ve sat1 izleye bilmek icin![]()
Şimdi ise her şey elinin altında, zaman ne çabuk geçtiyok ya bosa deneme her uydunun belli sinyal noktasi var elembi olmadan zaten yakalayamazsin adamlar dikkatilce izlerseniz analog tarzi yayin yakaliyorlar bizde 94 den once belediye gece alman kanallarini veriyordu elimizde anten bi orya bi buraya olmadi kabloyu kornislere takardik rtl ve sat1 izleye bilmek icin![]()
reis ben ta 2018 de next uydu cihazini satip o zamn x96 mini ile basladim o zamandan beri uydu cihazi canak anten kullanmiyorum sen gec kalmissinTv box + tivibu go ikilisini kullanıyorum çanağı kabloları komple söktüm.
Çanak kalmadı ki artık doğru düzgün eskiden biz bir satardık ooo motorlusu falan şimdi millete IP TV izliyor ya sadece Türksat olsun yeter diyor biz 2014-2015'te Azerbaycan uydusu kurardıkTv box + tivibu go ikilisini kullanıyorum çanağı kabloları komple söktüm.