Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Electro gitar hastasıyımGitar piyano bass, hafiften bağlama vs![]()
ney üflüyorum ama sadece ses çıkarabiliyorum daha bir parça çıkaramadım ney nerede onuda unuttum bulayım bari![]()
ben ses çıkarabiliyorm da okdar yani aşk eksik sesten gerisi gelmiyor
Ben onu yapamıyorumBen çok iyi ıslık çalarım![]()
Üstadım senin hikayeni dinlemek isterim bir çok dostumuz da dinlemek ister eminimEsasen davulcuyum. Yani öyleydim. Çift cross çalardım hem de. Hastalanmadan evvel konserlerimiz falan olurdu. Millet gelirdi. Ben hastalanınca grup dağıldı. Tek başına ne yapayım derken gitarda çok ilerledim. Piyano zaten çocukluktan beri var. Sonra felç geçirince iyice gitti motor sistem. Gitarda perdelere basamaz olunca o da gitti. Sonra zaten solunum cihazı vb için ne varsa sattım. Ibanez, Fender, Tama, Lag, Maxtone, çok sevdiğim Ludwing, Marshall, pedallar, setuplar, referans monitörler aklınıza ne gelirse sattım. Parayı tıbbi cihaza yatırdım. Kendi klasik gitarımı yapmıştım. Sonra aradaşların elektrolarını modifiye edip ses kalitesini arttırdım. Faraday kafesi ile başlar gerekirse sınıfrdan manyetik yapardım. Çok dandik SX gitardan dehşet sesler çıkarttık. Öyle işte. Sağlık olsun. Gerisi kolay. Erken başlarsan iyidir ama bence yaşı yoktur. Yetenek varsa her yaşta çalarsın her şeyi. Yetenek yoksa bakarsın.
yetenekten ziyade üstat çok çalışmakla ve zaman ayırmakla da alakalıdır saygılar ve sevgiler.Esasen davulcuyum. Yani öyleydim. Çift cross çalardım hem de. Hastalanmadan evvel konserlerimiz falan olurdu. Millet gelirdi. Ben hastalanınca grup dağıldı. Tek başına ne yapayım derken gitarda çok ilerledim. Piyano zaten çocukluktan beri var. Sonra felç geçirince iyice gitti motor sistem. Gitarda perdelere basamaz olunca o da gitti. Sonra zaten solunum cihazı vb için ne varsa sattım. Ibanez, Fender, Tama, Lag, Maxtone, çok sevdiğim Ludwing, Marshall, pedallar, setuplar, referans monitörler aklınıza ne gelirse sattım. Parayı tıbbi cihaza yatırdım. Kendi klasik gitarımı yapmıştım. Sonra aradaşların elektrolarını modifiye edip ses kalitesini arttırdım. Faraday kafesi ile başlar gerekirse sınıfrdan manyetik yapardım. Çok dandik SX gitardan dehşet sesler çıkarttık. Öyle işte. Sağlık olsun. Gerisi kolay. Erken başlarsan iyidir ama bence yaşı yoktur. Yetenek varsa her yaşta çalarsın her şeyi. Yetenek yoksa bakarsın.
Ne hikayesi? Anlamayamadım.Üst
Üstadım senin hikayeni dinlemek isterim bir çok dostumuz da dinlemek ister eminim