Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Değerli Forum daş kardeş lerimKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Değerli Forum daş kardeş lerim
Bu Türk Kanalları nın olmadığı listeler-Url ler neden bolüşume koyulur. Ben bilemedim. ***** mu Futbol mu rahatsız lık. Hastası vardır şüphesiz. De bana ilginç geliyor olay. Derdin ne birader diye soracak olursanız. Zaman. Büyük zaman kaybettiriyor. Ez cümle;
Mümkün ise bu kanallar yabancı Notu
Yada tr vb şekillerde rumuzla bolüsülsun.. İyi forumlar
Paylaşan arkadaşların yüzlerce linkin içeriğini bilme şansları yok, yabancı linklerin içinde türk kanalları olan da var, olmayan da.Değerli Forum daş kardeş lerim
Bu Türk Kanalları nın olmadığı listeler-Url ler neden bolüşume koyulur. Ben bilemedim. ***** mu Futbol mu rahatsız lık. Hastası vardır şüphesiz. De bana ilginç geliyor olay. Derdin ne birader diye soracak olursanız. Zaman. Büyük zaman kaybettiriyor. Ez cümle;
Mümkün ise bu kanallar yabancı Notu
Yada tr vb şekillerde rumuz. İyi forumlar
Teşekkürler hocam elinize sağlıkKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.