By VAVOO XTREAM KOD PAYLAŞIM BÖLÜMÜ

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Değerli Forum daş kardeş lerim
Bu Türk Kanalları nın olmadığı listeler-Url ler neden bolüşume koyulur. Ben bilemedim. ***** mu Futbol mu rahatsız lık. Hastası vardır şüphesiz. De bana ilginç geliyor olay. Derdin ne birader diye soracak olursanız. Zaman. Büyük zaman kaybettiriyor. Ez cümle;
Mümkün ise bu kanallar yabancı Notu
Yada tr vb şekillerde rumuz. İyi forumlar

Bu Türk Kanalları nın olmadığı listeler-Url ler neden bolüşume koyulur. Ben bilemedim. ***** mu Futbol mu rahatsız lık. Hastası vardır şüphesiz. De bana ilginç geliyor olay. Derdin ne birader diye soracak olursanız. Zaman. Büyük zaman kaybettiriyor. Ez cümle;
Yada tr vb şekillerde rumuzla bolüsülsun.. İyi forumlar

Yada tr vb şekillerde rumuz. İyi forumlar
Paylaşan arkadaşların yüzlerce linkin içeriğini bilme şansları yok, yabancı linklerin içinde türk kanalları olan da var, olmayan da.
Sizi bir nebze rahatlatacak olan, öncelikle kullanıcı adı türk olanları denemeniz.

Son düzenleme:
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

beinsport var hepsi yabancı konuşuyor türkçe olanı varmı

Arkadaşlar bu atılan linkler hep tek kişilik zaten ve paylaşan kişi bunları kontrol edemez.Zaten o linklere ulaşan kişinin mor kanala ulaşma diye bir sıkıntısı olmaz.Deneyebileceğiniz bir imkan sunuyor en azından.Ben birkaç sefer paylaştım uyarı geldi,neden olduğunuda anlamadım şu liste için.1 yıldır kullanıyorum ve limitsiz 200 kişilik.Alın kullanın.

O kadar zamandır çalışan listeydi,bugün patlamış maalesef..😭

Son düzenleme:

Geri