Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hepsi çalışıyor(vpn ile)![]()
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
terbiyesizlik yapma insanıda paylaşımdan soğutma...modun istediği düzenlemeyi yaparken sitenin formatı bazı yanlışlıklara yol açtı düzelttlm..hemen cahil yaftası yakıştırman senin cahilliğinin eseridir..ben 65 yaşında biriyim senin yaşından çok adminlik yaptım...fakat her sitenin formatı değişik olabiliyor bu sebepten dolayı yanlişlıklarda olabiliyor malesef..bunları belirttim ki sende öğrenesin ve hemen insanlara hakaret etmezsin belki ???Ah şu cahilliğin gözü kör olsun![]()
Ultimate İptv playlist loader..Hangi uygulama ve nasıl
Türk kanalı yok muydu Baron hep yabancıKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
kardeşim m3u hesaplar user/pass ile çalışır oysa MAC hesaplar adı üstünde mac kodlarla çalışır evet bencede MAC hesaplar daha uzun ömürlü oluyor..ben bu işin profu değilim ama prof olan arkadaşlar sana daha doğru bilgiler verecektir diye düşünüyorum...Öncelikle paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.
Benim merak ettiğim bir konu var. m3u ile mag arasında ne gibi bir fark var.
MAG yayınları daha kaliteli veya daha kesintisizdir gibi bir durum mu var yoksa birebir aynı mıdır?
bilgilendirme için teşekkürlerkardeşim m3u hesaplar user/pass ile çalışır oysa MAC hesaplar adı üstünde mac kodlarla çalışır evet bencede MAC hesaplar daha uzun ömürlü oluyor..ben bu işin profu değilim ama prof olan arkadaşlar sana daha doğru bilgiler verecektir diye düşünüyorum...
ben birde sunu fark ettim. abonesi oldugum beinsport 1 kanalina bakiyorum birde disaridan verilen beinsport 1 kanalina bakiyorum karsilastirma yaptigimda her ikiside ayni kanal ama farkli yayinlar mevcut. anlik yayin veren beinsport da gs maci bitti disaridan verene baktigimda macin daha birinci devresinin oynandigini gördüm.beinsport kanalarını bulmak zor hangısı spor kanallarını veren link hepsı yabancı kanallar var
Bazı iptv yayınlarında kanal maç zamanı aktif olur maç bitince aynı yayını sarıp durur.ben birde sunu fark ettim. abonesi oldugum beinsport 1 kanalina bakiyorum birde disaridan verilen beinsport 1 kanalina bakiyorum karsilastirma yaptigimda her ikiside ayni kanal ama farkli yayinlar mevcut. anlik yayin veren beinsport da gs maci bitti disaridan verene baktigimda macin daha birinci devresinin oynandigini gördüm.