Yardım Button mapper ile onay tuşunu yanlışlıkla kaldırdım.mi box kullanılmaz hale geldi.

mrtky

Üye
Konular
1
başlıkta da yazdığım gibi kumanda ortasında yuvarlak onay tuşunu yanlışlıkla kaldırdım.hiçbir uygulama veya ayar yerne giremiyorum.onay tuşu geri tuşu olarak çalışıyor.onay tuşu çalışmadığından cihaz reset te yapamıyorum.bu sorundan nasıl kurtulabilirim?yardım edebilirmisiniz?

sorun kumamda da değil.telefondan kumanda etmeyi denedim.onay tuşunu yanlışlıkla geri tuşuna çevirdiğim için harici bir kumandada da aynı durumda görev yapıyor.

Button mapper programını uninstall yaparsanız veya yetkisini kaldırırsanız, ayarlar defaulta dönecektir.

onay tuşu çalışmadığı için silme işlemi de yapamıyorum.

yapamadım.mi box a mausu bağladığımda maus işlev görmüyor.

mi box ı sıfırlamayı başardım.tertemiz bir başlangıç yapayım.teşekkür ederim arkadaşlar.

Bu arada atvtool programı ile uzaktan uygulama uninstall yapabiliyorsunuz, hard reset yapmadan da program kaldirilabilirdi sanırım.

Bu arada atvtool programı ile uzaktan uygulama uninstall yapabiliyorsunuz, hard reset yapmadan da program kaldirilabilirdi sanırım.
onu denedim ama sanırım benim yetersiz bilgim nedeniyle yapamadım ama kurcalamalarım sonucu belki sıfırlama başarılı olmuş olabilir.

Bu cihazlarda harici Air mouse veya Air kumanda mutlaka bulundurun.Zaten uygulamalar apk vs hepsinde o kumanda ile atlanmıyor baya zor.Geçmiş olsun.

mi box ı sıfırlamayı başardım.tertemiz bir başlangıç yapayım.teşekkür ederim arkadaşlar.
Hard reset ile temiznirse herşey düzelir. Ama mouse ile uygulamalar girip uygulamayı temizle dersen sıfırlamış olursun uygulamayı

Konuyu görüntüleyenler

Geri