Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
1. Filmini izlemiştim ama hafızamda pek iyi bir film olarak kalmadı. 2.'si çıktığı halde izlemek istemedim.Dünya savaşı Z
harikaydı
Yok, kızmam da ama kesiti de izlemem. Çünkü henüz filmi izlemedim.
Film enteresan, önyargılı başlamıştım ama çok beğendimYok, kızmam da ama kesiti de izlemem. Çünkü henüz filmi izlemedim.![]()
Mads Mikkelsen, harika bir oyuncu.Film enteresan, önyargılı başlamıştım ama çok beğendim![]()
Good Morning, Saygon!Kıyamet 1979
Apoclaypse Now
Açılış sahnesi yalnızca görsel olarak etkileyici değil, aynı zamanda filmin ruhunu, karakterin psikolojisini ve Vietnam Savaşı’nın absürtlüğünü tek bir birkaç dakikalık sinema anlatısına sıkıştırdığı için “en iyi” açılışlardan biri olarak kabul edilir.
Sinema salonunda izlerken beni de yamultmuştu...
buraya cevap yetiştireceğine git izle,Elimizde görüntülü kanıt yok ki! Nereden malum iyi olduğu?![]()
Konun başını oku ve üslubuna dikkat et! Tabii okuduğunu anlamıyorsan o ayrı konu!buraya cevap yetiştireceğine git izle,