Bugüne Kadar İzlediğiniz Açılış Sahnesi En Güzel Film/Filmler

Harika bir film.
Harika bir film müziği.
Harika bir açılış sahnesi.

Arrival 2016

Ergenlik zamanlarım hariç; salt aksiyon filmlerini sevmedim, içinde sıra-dışı bir konu olmadığı sürece.
Ama 100 tane John Wick serisi çekilse; 101'ini de izlerim. :)

Filmin konusu, renkleri, ışıklar, ambiyans ve müziği çok iyi. Kendini başka bir evrende hissediyorsun. Giriş sahnesi de çok iyi.

Baba Yaga! ( Öcü)

Dünya savaşı Z
harikaydı
1. Filmini izlemiştim ama hafızamda pek iyi bir film olarak kalmadı. 2.'si çıktığı halde izlemek istemedim.

Hem Brad Pitt'in artık oyunculuğunu, tavırlarını ve ukala duruşunu sevmiyorum, baydı artık! ( Leonardo DiCaprio'ya kurban olsun!) :)
Hem de, sanırım İsrail ile Filistin'i ayıran'' Batı Şeria Duvarı'''; O duvarı aşmaya çalışan zobileri'' Filistinlilermiş gibi'' lanse etmişler.
Filistinlilere yönelik nefreti körüklemeye çalışmışlar. O sahne, filmden yönetmenine, oyuncusuna, tiksinmeme sebep oldu.

( Film hakkında yanlış intibaya sahipsem; biri çıkıp tersini iddia edebilir, belki yanılıyorumdur!)

Ayrıca, konun başında belirttiğim gibi; açılış sahnesini görsel oalrak paylaşmış olsaydın; biz de hafızamızı tazelerdik.

Kıyamet 1979
Apoclaypse Now
Açılış sahnesi yalnızca görsel olarak etkileyici değil, aynı zamanda filmin ruhunu, karakterin psikolojisini ve Vietnam Savaşı’nın absürtlüğünü tek bir birkaç dakikalık sinema anlatısına sıkıştırdığı için “en iyi” açılışlardan biri olarak kabul edilir.
Sinema salonunda izlerken beni de yamultmuştu...

Kıyamet 1979
Apoclaypse Now
Açılış sahnesi yalnızca görsel olarak etkileyici değil, aynı zamanda filmin ruhunu, karakterin psikolojisini ve Vietnam Savaşı’nın absürtlüğünü tek bir birkaç dakikalık sinema anlatısına sıkıştırdığı için “en iyi” açılışlardan biri olarak kabul edilir.
Sinema salonunda izlerken beni de yamultmuştu...

Good Morning, Saygon! :)

Bu film, ünlüler gecidi. Bazılarının olgun hali, bazırlarının gençlik halleri.
Kim der ki; Bu filmde Marlon Brando oynuyor(?)

Geri