Bugün Ne İzleyeyim? The Revenant(Diriliş)

Adnan K. 

SaLuTe
Moderatör
Konular
199
1735933471989
The Revenant (2015), Alejandro G. Iñárritu'nun yönettiği, başrolünde Leonardo DiCaprio ve Tom Hardy'nin yer aldığı bir epik hayatta kalma ve intikam filmidir.

Film, 1820'lerin vahşi Amerika'sında geçiyor ve gerçek bir hikayeye dayanıyor. Hugh Glass adındaki bir sınır keşifçisi, bir ayı saldırısına uğradıktan sonra ağır yaralanır. Grup arkadaşları, onu ölüme terk eder ve oğlu vahşice öldürülür. Glass, tüm zorluklara rağmen hayatta kalmaya kararlıdır ve doğanın acımasız koşullarında intikam almak için uzun bir yolculuğa çıkar.

Film, çarpıcı görselliği, gerçekçi doğa tasviri ve DiCaprio'nun etkileyici performansıyla dikkat çekiyor. Bu rol, Leonardo DiCaprio'ya ilk Oscar ödülünü kazandırmıştır.

Bugün açılan konular hep bildiğim yerden geliyor mükemmel oluyo😅

Öncelikle paylaşım için teşekkürler abi, film hakkında ki düşüncelerim ise şöyle;
Ben normalde bu tarz filmleri çok izlemem ama Dicaprio için bir şans vererek izlediğim bir filmdi ve izleyip bitirdiğimde vay arkadaş ne filmdi be dediğim bir film olmuştur kendisi.

Yine Dicaprio'nun filmi olan Zindan Adası filminide izlemediyseniz izlemenizi tavsiye ediyorum gerçekten beyin yakan bir film.

Güzel film diyorlar. İyi seyirler.

Öncelikle paylaşım için teşekkürler abi, film hakkında ki düşüncelerim ise şöyle;
Ben normalde bu tarz filmleri çok izlemem ama Dicaprio için bir şans vererek izlediğim bir filmdi ve izleyip bitirdiğimde vay arkadaş ne filmdi be dediğim bir film olmuştur kendisi.

Yine Dicaprio'nun filmi olan Zindan Adası filminide izlemediyseniz izlemenizi tavsiye ediyorum gerçekten beyin yakan bir film.
Bende de aynı etkiyi yarattı.
Zindan Adası nı izlemedim, fragmana baktım şimdi. En kısa zamanda bakacağım. Zaten Scorsese var😉

Adam onca yıl yırtındı, ne başarılı filmler ki çoğunda Oscar onun olmalıydı... Ala ala bu filmde aldı Oscar'ı... -da birazcık fındık fıstık muamelesi görürcesine ve onca yıl hakkı yenildiğine dair sesler daha da dillere pelesenk olup gündemleşen sesleri susturmak için verdiler. Yoksa bu filmde En iyi oyuncu ödülü kesinlikle Ayınındı 🐻 (Filmi izleyenler anlamıştır)
Zindan adasını izledikten sonra film hakkında bir kritiğini yapan eleştirel ve detayları veren videolarını izleyin. Zaten sonrasında dayanamayıp tekrar ikinci defa izlersiniz...

Önceki gün izledim, gerçekten çok iyiydi. Teşekkür ederim

2. sezona geçtim, sürükleyici fena değil. Bu tarz sevenler için ideal..

The Ark, bilim kurgu türündeki bir televizyon dizisidir. İlk kez 2023 yılında yayınlanan dizi, Dean Devlin ve Jonathan Glassner tarafından yaratılmıştır. Hikâye, insanlığın hayatta kalabilmesi için başka bir gezegene yerleşmek amacıyla gönderilen bir uzay gemisinin mürettebatına odaklanır.

Dizi, "Ark One" adı verilen bu uzay gemisinde geçer. Görev sırasında beklenmedik bir felaket yaşanır ve geminin liderlik ekibi hayatını kaybeder. Geriye kalan mürettebat, kaynakları sınırlı olan bu zorlu ortamda hem hayatta kalmaya hem de görevlerini başarıyla tamamlamaya çalışır.

Karakterlerin hayatta kalma mücadelesi, takım çalışması, liderlik sorunları ve insan doğasının sınandığı olaylar dizinin merkezindedir. The Ark, gerilim, drama ve bilim kurguyu bir araya getiren sürükleyici bir yapım olarak öne çıkar.

1737621978008

İşte ekrana bağlayıcı bir dizi daha ;)

Geri