Yardım BU TİP HESAPLARIN M3U LİSTESİ NASIL İNDİRİLİR

VAVOO

Paylaşımcı
Konular
11
evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu şekilde olan hesapların m3u listesini indirmek istiyorum fakat epey denemeler yaptım başarılı olamadım...mac to m3u ile m3u ya ulaşmak mümkün olmadı..bu konuda yardımşarınızı beklemekteyim...
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    45.9 KB · Görüntüleme: 199
Son düzenleme:
bu mac adresi çalışıyor mu öncelikle

kodu bu şekil yazmalısın

h ttp://107.189.14.168:8080/get.php?username=107.189.14.168:8080&password=play&type=m3u&output=ts

Selamlar bunu bir deneyin ,işinizi görür umarım.

SharedScreenshot

M3u dosyası ektedir ..

Ekli dosyalar

• tv_channels_geUzusE2qL.m3u
    3.1 MB · Görüntüleme: 121
ben bir zaman bu forumda mac liste atan biri vardı ondan indirmiştim kanal linkleri şu şekil çıkıyordu

h ttp://d.tvdark.eu/play/live.php?mac=00:1A:79:02:9F:A3&stream=7431&extension=m3u8

bu mac adresi çalışıyor mu öncelikle

kodu bu şekil yazmalısın

h ttp://107.189.14.168:8080/get.php?username=107.189.14.168:8080&password=play&type=m3u&output=ts
kardeşim mac adresinin bir hükmü yokmu...hem bu şekil hemde user kısmına mac girerek denedim olmadı

mesajımda belirttim...bu gibi prolar sonuç vermiyor...sen tksportz yerine benim verdiğim dns yi girip dene sonucu görürsün...

evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu şekilde olan hesapların m3u listesini indirmek istiyorum fakat epey denemeler yaptım başarılı olamadım...mac to m3u ile m3u ya ulaşmak mümkün olmadı..bu konuda yardımşarınızı beklemekteyim...
Kod:
Ondan basidi ne ki

Baya uğraştım ama buldum sanırım. Bişeyler öğrenmiş oldum.

Kod:

Canlı yayın kanal listesinin javascript çıktısını veriyor. Bu tarz bir kullanım işinize yarar mı?
action=get_all... kısmının vod lar için falan versiyonu da var, onu da yazarım bugn.

kardeşim mac adresinin bir hükmü yokmu...hem bu şekil hemde user kısmına mac girerek denedim olmadı

mesajımda belirttim...bu gibi prolar sonuç vermiyor...sen tksportz yerine benim verdiğim dns yi girip dene sonucu görürsün...
h ttp://107.189.14.168:8080/get.php?username=sadikatay&password=123byatay321&type=m3u

Bu m3u dosyasını indirmeyi deneyin, adres sıkıntılı gibi.

Geri