remixtik
Paylaşımcı
- Konular
- 343
İnsanlar son zamanlarda dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama karşısındaki insanın düşüncesine saygı bile duymuyor bakıyorum aynı düşünmeyen iki insandan birisi karşısındakini hedef tahtasına koymayı çok basit bir şekilde yapabiliyor yani karşımızdaki insan ile aynı düşünmek zorunda değiliz bu gerek İnternet ortamında olsun gerek gerçek hayatta olsun insanlar gerçekten artık çok amiyane bir tabir olacak ama şirazeyi kaçırmış bulunmakta
Yani ben kırmızı severim sen siyah seversin sen kırmızıyı sevmezsin ben siyahı sevmem böyle farklılıklarımızla güzel olmayı bir türlü öğrenemedik a partisi b partisi A takımı b takımı gerçekten farklılıklarımızla güzel olmayı bu dünyanın bir parçası olmayı öğrendiğimiz zaman gerçekten bir şeyler olacağına inanıyorum insanlar tamamıyla artık böyle karşısındaki insanın ne düşündüğünü önemsemeden tamamıyla etki altına almaya çalışıyor yazık
Yani ben kırmızı severim sen siyah seversin sen kırmızıyı sevmezsin ben siyahı sevmem böyle farklılıklarımızla güzel olmayı bir türlü öğrenemedik a partisi b partisi A takımı b takımı gerçekten farklılıklarımızla güzel olmayı bu dünyanın bir parçası olmayı öğrendiğimiz zaman gerçekten bir şeyler olacağına inanıyorum insanlar tamamıyla artık böyle karşısındaki insanın ne düşündüğünü önemsemeden tamamıyla etki altına almaya çalışıyor yazık