Yardım BU SERVER HAKKINDA YARDIM İSTİYORUM...

VAVOO

Paylaşımcı
Konular
11
Arkadaşlar elimde bu servera ait bir tane limitsiz hesap var.Bu hesabı Pc de sıkıntısız olarak izliyorum.Fakat SSIPTV ile tv de izlemek istiyorum ama kanal listesi göründüğü halde yayınlar açılmıyor...sebebi ne olabilir acaba....yardım edecek arkadaşlara şimdiden tşk.ler
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

SS-IPTV eski bir program, tek kanal ekleyip deneyin önce. Açması lazım.

Ustam dbs kullanarak açarmısın

Arkadaşlar elimde bu servera ait bir tane limitsiz hesap var.Bu hesabı Pc de sıkıntısız olarak izliyorum.Fakat SSIPTV ile tv de izlemek istiyorum ama kanal listesi göründüğü halde yayınlar açılmıyor...sebebi ne olabilir acaba....yardım edecek arkadaşlara şimdiden tşk.ler
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Ssiptv tam bir baş belası eğer içerik fazlaysa kanalları açmaya gücü de ömrü de yetmiyor muhtemelen ondan kaynaklı böyle bir sorun yaşıyorsunuz.

ssip tv bende kullanıyorum hepsını açıyor sorun kullanmış olduğunuz m3u8 formatından kaynaklanıyor kısacası url sıfırlanmış kod hatası almaktasınız boylelık ıle kanalları gorur ancak açamazsınız yenı bır url gırdıgınızde sonucu goreceksınız

Ssiptv tam bir baş belası eğer içerik fazlaysa kanalları açmaya gücü de ömrü de yetmiyor muhtemelen ondan kaynaklı böyle bir sorun yaşıyorsunuz.
18000 küsür kanal sayısı var fakat ben yabancı kanalları silip sadece türk kanallarını girdim yine açılmadı...
arkadaşım evet haklısın ama vestel smart tv de ssiptv benzeri başka bir uygulama yok o yüzden ssiptv ye mecbur kalıyorum

ssip tv bende kullanıyorum hepsını açıyor sorun kullanmış olduğunuz m3u8 formatından kaynaklanıyor kısacası url sıfırlanmış kod hatası almaktasınız boylelık ıle kanalları gorur ancak açamazsınız yenı bır url gırdıgınızde sonucu goreceksınız
kardeşim m3u8 değil m3u kullanmaktayım..bu arada sıfırlanmış bir url nin kanal listesi çıkarmı kaldı ki ben pc de sıkıntısız bir şekilde izliyorum...

vestel ssip tv harıcı ucretlı bır iptv tarayıcı daha var sanırım 1 yıllık 70 dolar bandında bır actıvasyon ucreti talep edıyor ıdı bendede 13 adet playlıst yuklu ama hıc sorun yok dedıgım gıbı farklı bır url denesenız

1741471522056

sanırım bu konu hakkında formda bulunan dneyımlı arkadaşlarımız size yardımcı olacaktır ben kendımce sızlee ancak bu kadar yarımcı olabılıyorum

vestel ssip tv harıcı ucretlı bır iptv tarayıcı daha var sanırım 1 yıllık 70 dolar bandında bır actıvasyon ucreti talep edıyor ıdı bendede 13 adet playlıst yuklu ama hıc sorun yok dedıgım gıbı farklı bır url denesenız
kardeşim bende de 70 url yüklü 69 unda sorun yok sadece bunda sorun var..

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    4.5 KB · Görüntüleme: 21
Ben tekrar test için sadece 1 kanalı denemenizi istiyorum.

My Playlist || Add item || Tek bir kanal url'si ekleyip deneyin. SAVE'i unutmayın ben çok unutuyorum. Tek kanal almayı biliyorsunuzdur eminim ama pratik bir yol da VLC'de CTRL + i kısayolu. Bunu çalıştırmıyorsa ilginç bir sorun.

Ben tekrar test için sadece 1 kanalı denemenizi istiyorum.

My Playlist || Add item || Tek bir kanal url'si ekleyip deneyin. SAVE'i unutmayın ben çok unutuyorum. Tek kanal almayı biliyorsunuzdur eminim ama pratik bir yol da VLC'de CTRL + i kısayolu. Bunu çalıştırmıyorsa ilginç bir sorun.
tek kanal da denedim olmadı...pcde sorun yok vlc ile,sfvip player ile,manzera ile vs vs izliyorum

VLC, ' ' ortam kaynağı adresini (MRL) açamıyor. Ayrıntılar için günlük dosyasına bakın.

Bana samsung tv(tizen) de alternatif ararken bi bakayım demiştim. Saçlarımı beyazlattı resmen sinirden. yüklemesi bi dert kendisi ve sitesi çalışmaması yada abuk sabuk çalışması ayrı bi dert.:censored: Neyse ki m3u iptv programı yardımıma yetişmişti.

tek kanal da denedim olmadı...pcde sorun yok vlc ile,sfvip player ile,manzera ile vs vs izliyorum

Ben olsam şu incelemeleri de yapardım. Playlisti ssiptv uzerinden indirip bakarım yazılım benim verdiğim url'yi nasıl işlemiş, bir yanlışlık var mı. Url sonuna .ts ekleyip çıkarma denenebilir başka. Aklıma gelenler bunlar. Bilgisayar ve TV farklı şekilde internete bağlanıyorsa, dns-vpn-bolge kısıtlamaları gibi bir sorun da olabilir...

Kodekler ile ilgili sorun olabilir... önerim başka bir uygulama Vestel için. Smart Iptv nin kurulumu varsa onu kurup deneyiniz.

18000 küsür kanal sayısı var fakat ben yabancı kanalları silip sadece türk kanallarını girdim yine açılmadı...
arkadaşım evet haklısın ama vestel smart tv de ssiptv benzeri başka bir uygulama yok o yüzden ssiptv ye mecbur kalıyorum
Aynı sorunu bende yaşadığım için biliyorum relax paneli çalıştırıyor bilginiz olsun sizde deneyin isterseniz

Geri