Bu Dublaj Sesinin Sahibi Kim?

Thanos

Paylaşımcı
Konular
73
Selam,

Bu sesi Youtube videolarında, özellikle de'' Balporsuğu'' videolarında duymayan çok az kişiyiz sanırım. :)
Farklı videolarda da kullanıldığı oluyor, tabii.
Benim merak ettiğim, bu sesi yapay zeka mı çıkarıyor? Ki öyle olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca, merak ettiğim bir diğer konu da; Bu ses bir Türk'e mi ait, Yoksa Yapay Zeka için bu önemli değil de; sadece sesleri bir araya getirip Türkçe mi konuşturuyor?
Eğer Yabancı bir kişiye aitse de; bu kişi bilenen bir kişi mi, adı-sanı var mı?

Selam,

Bu sesi Youtube videolarında, özellikle de'' Balporsuğu'' videolarında duymayan çok az kişiyiz sanırım. :)
Farklı videolarda da kullanıldığı oluyor, tabii.
Benim merak ettiğim, bu sesi yapay zeka mı çıkarıyor? Ki öyle olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca, merak ettiğim bir diğer konu da; Bu ses bir Türk'e mi ait, Yoksa Yapay Zeka için bu önemli değil de; sadece sesleri bir araya getirip Türkçe mi konuşturuyor?
Eğer Yabancı bir kişiye aitse de; bu kişi bilenen bir kişi mi, adı-sanı var mı?

Gecenin Final Sorusu Olmus Hocam.
Cevabını Bilmiyorum Lakin Yapay Zeka Olabilir Diye Tahmin Edebiliriz Sanırım.

hiç sorunu okumadan cevap verdim her kişi olabilir yabancı nın sesi ses tonuyla yapay zekaya seslendire bilirler ben olsam ramiz karaeski tek geçerim
Ramiz Karaeski kim be! Sen bir de benim sesimi duy. :p Ses tonunun iyi olması kadar merak ettiğim; bu kişi sesleri kime ait?
Eğer Yerli biri değil de yabancı bir kişiyse; O zaman dublaj diye bir şey kalmaz. Bütün yabancı aktörlerin sesini yapay zeka her dile çevirir.

Yapay Zeka'nın ayarlarında ses kalınlığı/inceliği/yavaşlatılması ve hızlanması gibi ayarların olduğunu duymuştum.
Ama ses'' Font'u ( Diyelim) bunu merak ediyorum.

Bu sorunun cevabını bulana kadar her gün, her gece bu konuyu hortlatıcam! :)

Ramiz Karaeski kim be! Sen bir de benim sesimi duy. :p Ses tonunun iyi olması kadar merak ettiğim; bu kişi sesleri kime ait?
Eğer Yerli biri değil de yabancı bir kişiyse; O zaman dublaj diye bir şey kalmaz. Bütün yabancı aktörlerin sesini yapay zeka her dile çevirir.

Yapay Zeka'nın ayarlarında ses kalınlığı/inceliği/yavaşlatılması ve hızlanması gibi ayarların olduğunu duymuştum.
Ama ses'' Font'u ( Diyelim) bunu merak ediyorum.

Bu sorunun cevabını bulana kadar her gün, her gece bu konuyu hortlatıcam! :)
:) kafam iyi olmaz ise bulurdum da sabahtan beri içiyorum bi de sen benim sesimi duysan :ROFLMAO::sick:

tek ezel dizisiyle aklına geliyor ise biraz daha araştır derim gurup yorum var mahir çayan ve bir çok saymadığım kişi
'' Duvar'' var! :)
Merak etme senden daha iyi bilirim, Tunçel Kurtiz'i
Burada Ramiz Karaeski'yi konuşuyorduk... Daha doğrusu konumuz farklıydı ama senin sayende buraya evrildi.

Geri