Box ta hangi player i kullanıyorsunuz ?

işte ben de tam o noktada player a ihtiyaç duyuyorum :)
kullandığım panel de mevcut olsa dahi, internetten içerik tüketmek her an problemle karşılaşma ihtimali demek, zaman var ve spontane izlemeyeceksem panelden de ya da torrent'ten önceden indirip altyazıyı'da kontrol edip keyfim hiç bir şekilde kaçmadan izliyorum. Tamamen kişisel tercih meselesi :)
üstad kafamız bire bir aynı çalışıyor sanki beni anlatmışsın Hayır çok keyfine düşkün bir insan da değilimdir ama filmde böyle oluyor nedense

Biliyorum, kodinin ilk kullanıcılarından biriyim muhtemelen😎 Hatta belki de forum üyelerinin yarısı, ben kodi kullanırken henüz dünyaya teşrif etmemişti 😁
dedigin gibi sende biliyorsunki box da player sorunu yasamiyorsan kodi kullanicaksin. 6 yildir tek kullandigim kodi box da tv ve pc de hala kullaniyorum. apk ya usb ye gerek yok tek bir baglanti üzerinden ne var ne yok elimde güncelleme sorunu yok ve en kaliteli yayinlarda bu yöntemle izlenebilmekte.

üstad kafamız bire bir aynı çalışıyor sanki beni anlatmışsın Hayır çok keyfine düşkün bir insan da değilimdir ama filmde böyle oluyor nedense
ya geçen bir dizi buldum ilk bölüme bakayım beğenirsem izlerim dedim uzandım tivimate ten açtım (panelim de sıkıntısızdır bu arada) 2 kere farklı yerde ana menüye atacağı tuttu , insan gıcık oluyor , tekrar kaldığın yere sar, altyazı dil seçimi yap vs vs , rahatlamak için bir şeyler izlerken kumandaya dokunmak istemiyor insan.
Bıraktım izlemeyi, sezonu da komple indirdim, torrent'ten eklemek 30 40 saniye ya sürüyor ya sürmüyor zaten(panelden indirmek çetrefelli). indi bilgisayarda duruyor işte :) ağdan box ta izliyorum mis. o uygulamayla uğraş bu uygulamayla uğraş yorucu. Bu arada keyfi olarak incelemediğim yüklemediğim uygulama hemen hemen yok kurcalamak ayrı bir zevk ama o moddan çıkıp iş bir şeyler izlemeye gelince sadelik ön plana çıkıyor.
Kurcalamayı incelemeyi sevmesek burada işimiz ne :)

Son düzenleme:
dedigin gibi sende biliyorsunki box da player sorunu yasamiyorsan kodi kullanicaksin. 6 yildir tek kullandigim kodi box da tv ve pc de hala kullaniyorum. apk ya usb ye gerek yok tek bir baglanti üzerinden ne var ne yok elimde güncelleme sorunu yok ve en kaliteli yayinlarda bu yöntemle izlenebilmekte.
Hocam haklısınız, lakin yaş kemale erince uğraşmak istemiyor insan. Bedensel birşey de değil, aklımız, gücümüz yerinde ama ne bileyim, otuzlu yaşlardaki heyecan, hadi bi uğraşayım edeyim olmuyor

maç harici player kullanmıyorum ...

m3u linkleri kontrol amacıyla iptvnator de deniyorum gösterirse tvboxda televizo da kullanırım.. Stb mac içinde vstro player tercih ederim..

Geri