Yardım Box cihazı başta tarayıcıdan yönetme

akigo

Üye
Konular
3
Dreamstar nova kulanıyorum.
Pcde chromeyi açınca sekmelerden dreamboxtaki medyayı yönetebildiğimi gördüm. Ama sadece aynı ağdayız. Bunu ipal etmenin bi yolu yok mu Bu kadar kolay bi erişimi görüntülenmesi olması normal mi ?

Aynı kullanıcı ile (gmail adresi) iki cihazda da giriş yapıldığında olan bir şeydir bu. Sorun edilecek bir şey değil aksine kullanım kolaylığı sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir seçenektir.

Aynı kullanıcı ile (gmail adresi) iki cihazda da giriş yapıldığında olan bir şeydir bu. Sorun edilecek bir şey değil aksine kullanım kolaylığı sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir seçenektir.
Yanlış bilgi ve kafa karışması açısından mesaj silindi :)

Yanlış bilgi ve kafa karışması açısından mesaj silindi :)
Olur öyle keşke silmeseydiniz.

Altına not düşüp durumu izah eder ve bahsettiğiniz konularda yine de dikkatli olmalarını söylerdiniz.
Belki de benim hatam olabilir. Kişi sorunu yazarken benim algıladığım şekilde yazmış olsa da sizin anlattığınız nedenlerden dolayı olan bir şey de olabilirdi.

Forum tartışma ortamıdır neticede ✊

Olur öyle keşke silmeseydiniz.

Altına not düşüp durumu izah eder ve bahsettiğiniz konularda yine de dikkatli olmalarını söylerdiniz.
Belki de benim hatam olabilir. Kişi sorunu yazarken benim algıladığım şekilde yazmış olsa da sizin anlattığınız nedenlerden dolayı olan bir şey de olabilirdi.

Forum tartışma ortamıdır neticede ✊
Bakalım , sabah arkadaşımız detay verirse tekrar üzerinden geçeriz konunun:)

Biraz karışık yazmışım sanırım :D
Şu şekilde göstereyim.

1743843225219

Laptop ile Dreamstar arasında aynı ağa bağlanmak dışında herhangi bir bağlantı yok. Kullandığım laptopun Chrome'unda da mail açık değil.

Ba

Şu şekilde göstereyim.

Ekli dosyayı görüntüle 6300

Laptop ile Dreamstar arasında aynı ağa bağlanmak dışında herhangi bir bağlantı yok. Kullandığım laptopun Chrome'unda da mail açık değil.

Ba
Sorun teşkil eden bir durum değil bu , aynı ağda olduğunuz sürece bazı uygulamalar birbiriyle el sıkışır.🤝

Son düzenleme:
Şu şekilde göstereyim.

Ekli dosyayı görüntüle 6300

Ba
Küçük pencerdeki 'yayını durdur' yazısına tıkladığınızda haberleşmeyi keserler.

Ayrıca,chrome benzeri web tarayıcıların dan Menu^Yayınla kaydet ve paylaş^Yayınla ^ kısmına tıkladığınız da o anki ekranınızı tv boxa yansıtacaktır , işleminize oradan devam edebilirsiniz.

Saygılar.

Bunlar kullanışlı özelliklerdir sorun olarak görmek yerine, amacına göre kullanmak en güzelidir :)
Evet evet gayet iyi aslında ama dediğim gibi herhangi bi izin vermeden böyle bi işlem yapılması biraz tedirgin etti :D

Ama ! şunu belirtmekte fayda var , tv box cihazlarınız da sürekli kullandığınız mail adresi dışında , farklı bir mail adresi açarak kullanmanız daha sağlıklı olacaktır. Bankacılık işlemleri gibi kişisel bilgiler içeren işlemleri ,daha güvenli cihazlar da yapmanız tavsiye olunur.

Ama ! şunu belirtmekte fayda var , tv box cihazlarınız da sürekli kullandığınız mail adresi dışında , farklı bir mail adresi açarak kullanmanız daha sağlıklı olacaktır. Bankacılık işlemleri gibi kişisel bilgiler içeren işlemleri ,daha güvenli cihazlar da yapmanız tavsiye olunur.
Dediğiniz şekilde kullanıyorum teşekkür ederim :) Bankacılık işlemlerini de iphone kullanarak yapıyorum. Bu aynı ağ üzerine bağlanması biraz şaşırttı. Ev ahalisi de çok fazla teknolojiden anlamayınca bi sorayım dedim

Geri