Botech wzone depolama sorunu

yılmaz

Üye
Konular
1
Arkadaşlar botech wzone cihazımda daha önce hafızayı 60GB flash bellek ile yükselttiğiim halde yeni uygulama yüklerken dolu olmamasına rağmen
dolu uyarısı verip uygulamayı yüklemiyor bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşırsa sevinirim.

Yüklediğiniz uygulamalar cihazın ana belleğine kuruluyor. Ana belleğin yarısı işletim sistemine ait diğer yarısıda kurulacak uygulamalara ait flash belleğe kurulmuyor.

Kısaca olay şu telefon dahil kendi belleği önemli, flash bellek anca resim, video vb eklenir arkadaşım.

Arkadaşlar botech wzone cihazımda daha önce hafızayı 60GB flash bellek ile yükselttiğiim halde yeni uygulama yüklerken dolu olmamasına rağmen
dolu uyarısı verip uygulamayı yüklemiyor bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşırsa sevinirim.
bendede Mİ BOX ilklerden var aynı problem acil yardım istiyorum

bendede Mİ BOX ilklerden var aynı problem acil yardım istiyorum
arkadaşım mibox da oluyor mu bilmiyorum benim cihaz botech wzone çözümü ayarlardan hakkında gir orada ya çekirdek sürümü diye biliyorum devamlı 7 kez bas cihaz farklılık gösterir mi bilmem ama youtube geliştirici seçenekleri nasıl açılır diye yazarsan bir siürü kılavuz video var açtın varsayarak geliştirici seçeneklerine gie ve aktif et ondan sonra en alttan ikinci sırada olan harici birimdeki uygulamalara izin vermeye zorla aktif et artık istediğin uygulamayı sd karta taşıyarak ana belleği boş bırakırsın.ben mi box da da aynı mantığın olacağını düşünüyorum bir bak istersen.

Geri