Boşs2

Merhaba arkadaşlar

Dünya’daki bütün kanalları tek platformdan izlemek için doğru adrestesiniz. Sektörde geçen 18 yıl.. Donmadan Güçlü sunucularımız sayesinde yüksek kaliteli yayınlarını kesintisiz ve donmadan izleyin.

M3u URL Linklere 1 kişi giriş yapabılır ve 24 saat ücretsiz kullanabılır hem test etmek amaclı hem satın almak için fırsat m3u patlamasın diye özelden vermek zorundayım

wa.me/+491789231707

+49 178 9231707

Yıllık Ücret nedir ?

Ben test istedim maç saatlerinde testler kapanıyormuş bilginize çnemli olan serverin yoğunluğunda performansını görmek deyil mi
Onun sebebide şundan kaynaklı hocam bizim insanımız malum iyi niyeti suistimal ettiği için maç saati test kullanıp sonrasında arkasına bile bakmadan gidiyor bu nedenle test verenler maç saati kapatıyor

Ben test istedim maç saatlerinde testler kapanıyormuş bilginize çnemli olan serverin yo
Onun sebebide şundan kaynaklı hocam bizim insanımız malum iyi niyeti suistimal ettiği için maç saati test kullanıp sonrasında arkasına bile bakmadan gidiyor bu nedenle test verenler maç saati kapatıyor
ğunluğunda performansını görmek deyil mi
Bu akşam ki maçlar zaten açık kanallarda. Neyini suistimal edecekki insanlar. Amaç Yoğun bir saatte yayın performansını görmek.

Bu akşam ki maçlar zaten açık kanallarda. Neyini suistimal edecekki insanlar. Amaç Yoğun bir saatte yayın performansını görmek.
Hocam açık kanalda olan maça ne diye iptvden bakılacak ? Açık kanalda olan maçı diyelim iptv ile baktınız ne performansı göreceksiniz maç zaten şifresiz kanalda olacak yoğunluk olmaz performans bakamazsınız.

Hocam açık kanalda olan maça ne diye iptvden bakılacak ? Açık kanalda olan maçı diyelim iptv ile baktınız ne performansı göreceksiniz maç zaten şifresiz kanalda olacak yoğunluk olmaz performans bakamazsınız.
Trt1 yayınları Yurt dışında maç saatlerinde şifreli. Seyretmek isteyen mecbur ya IPTV yada tabii platformu. Dolayısıyla yurt dışı kaynaklı IPTV izlenimlerinde bir yoğunluk ve sağlıklı bir yayın performans testi yapılabilir. Yoksa bizim için (yurt içi) bu akşam bir sorun yok .

Bende zaten öğlen bir test linki aldım 1 saat falan şöyle bı baktim. Gayet kaliteli ve stabil bir yayindi. Ama tabi bu tip Stream yayınların gerçek kalitesi ve sağlıklı testi, yoğun bir izlenim ve kullanımın olduğu saatlerde yapılır. Bence.

Arkadaşı yanlış anlamışım aramızda anlaşmazlık oldu şu an test ediyorum gayet performanslı ayrıca arkadaşa iyi niyetinden ötürü teşekkür ederim

Geri