Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yıllık Ücret nedir ?Merhaba arkadaşlar
Dünya’daki bütün kanalları tek platformdan izlemek için doğru adrestesiniz. Sektörde geçen 18 yıl.. Donmadan Güçlü sunucularımız sayesinde yüksek kaliteli yayınlarını kesintisiz ve donmadan izleyin.
M3u URL Linklere 1 kişi giriş yapabılır ve 24 saat ücretsiz kullanabılır hem test etmek amaclı hem satın almak için fırsat m3u patlamasın diye özelden vermek zorundayım
wa.me/+491789231707
+49 178 9231707
Onun sebebide şundan kaynaklı hocam bizim insanımız malum iyi niyeti suistimal ettiği için maç saati test kullanıp sonrasında arkasına bile bakmadan gidiyor bu nedenle test verenler maç saati kapatıyorBen test istedim maç saatlerinde testler kapanıyormuş bilginize çnemli olan serverin yoğunluğunda performansını görmek deyil mi
Bu akşam ki maçlar zaten açık kanallarda. Neyini suistimal edecekki insanlar. Amaç Yoğun bir saatte yayın performansını görmek.Ben test istedim maç saatlerinde testler kapanıyormuş bilginize çnemli olan serverin yo
ğunluğunda performansını görmek deyil miOnun sebebide şundan kaynaklı hocam bizim insanımız malum iyi niyeti suistimal ettiği için maç saati test kullanıp sonrasında arkasına bile bakmadan gidiyor bu nedenle test verenler maç saati kapatıyor
Hocam açık kanalda olan maça ne diye iptvden bakılacak ? Açık kanalda olan maçı diyelim iptv ile baktınız ne performansı göreceksiniz maç zaten şifresiz kanalda olacak yoğunluk olmaz performans bakamazsınız.Bu akşam ki maçlar zaten açık kanallarda. Neyini suistimal edecekki insanlar. Amaç Yoğun bir saatte yayın performansını görmek.
Ücretli yayınlar maçlar hangı kanalda oynanıyor bakınız tabii uygulamasıda ücretlidir
Trt1 yayınları Yurt dışında maç saatlerinde şifreli. Seyretmek isteyen mecbur ya IPTV yada tabii platformu. Dolayısıyla yurt dışı kaynaklı IPTV izlenimlerinde bir yoğunluk ve sağlıklı bir yayın performans testi yapılabilir. Yoksa bizim için (yurt içi) bu akşam bir sorun yok .Hocam açık kanalda olan maça ne diye iptvden bakılacak ? Açık kanalda olan maçı diyelim iptv ile baktınız ne performansı göreceksiniz maç zaten şifresiz kanalda olacak yoğunluk olmaz performans bakamazsınız.