Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Uygulamalarda aktivasyon için ücretsiz yardımcı oluyormusunuz?Sorunsuz ömürlük ücretli uygulamalar
DUPLEX PLAY
DUPLE CAST
SMART İPTV
SMART ONE
İBO APP
Ücretsiz sorunsuz iptv uygulması
CANER TV
XCİPTV
ÜCRETSİZ MOBİL UYGULAMALAR
aktivasyon için yardımcı olabılır iptv hakkında sorularınızı cevaplarım 12 yıldır bu sektörle ilgilenıyorum amaç yardımdır iyi günler
Ücretsiz testler ve satış içinde yazabılırsınız
Sizlere yardımcı olmak bilgilerimi aktarmak için buradayım![]()
Dublex ve cast için ne yapmam gerekiyorTabiki
Paralı yayın var bende, ıptvM3u urlniz mevcut mu ?
Paralı ıptv kullanıyorum, tvbox'ta kullanmak için proğram lazım, dublex'te kayıt özelliği falan var birde parasız uygulamalarda numara tuşları kullanılmıyor yukarı aşağı yaparak kanal değiştirebiliyorumParalı yayın var bende, ıptv
O şekil olmaz atamam yinede teşkrlrÖzelden m3u url linkinizi atarsanız bağlarım istediğiniz uygulamaya @Demirsporlu şekil yapamam
Bu uygulamaları kodi üzerinden kullanabilirmiyiz.Sorunsuz ömürlük ücretli uygulamalar
DUPLEX PLAY
DUPLE CAST
SMART İPTV
SMART ONE
İBO APP
CANER TV
XCİPTV
aktivasyon için yardımcı olabılır iptv hakkında sorularınızı cevaplarım 12 yıldır bu sektörle ilgilenıyorum amaç yardımdır iyi günler
Sorunsuz ömürlük ücretli uygulamalar
DUPLEX PLAY
DUPLE CAST
SMART İPTV
SMART ONE
İBO APP
CANER TV
XCİPTV
Sizlere yardımcı olmak bilgilerimi aktarmak için burada
Merhabalar bana smart one için yardımcı olur musunuzBu uygulamaları kodi üzerinden kullanabilirmiyiz.
Cevap için şimdiden teşekkürler![]()
Link patlaması önemli değil ıptv yasal değil, korkum başka sıkıntılar, teşekkürler yapmayalım..M3u url olmadan bağlayamam ama güvenmenız için size test açabilirim anlıyorum sizi @Demirsporlu
Proğramlar genelde ücretli,ücretsiz olanlar pek hoşuma gitmiyor yoksa televiza,smarters player var kullanıyorum. Dublex de kayıt özelliği falanda vardıkardeş kullanıcı adın şifren varsa ipvt programı indirip url ekle yere xtream Code yazan yere tıkla kullanıcı adın şifren sunucu url adresini istenen yerlere gir ekle de otomatik yükleme olacak
Ücretsiz olan birisi için kullanıcı adı ve şifresini özelden atabilir misiniz lütfen? Teşekkürler Ücretlilerin ücreti ne kadar acaba?Sorunsuz ömürlük ücretli uygulamalar
DUPLEX PLAY
DUPLE CAST
SMART İPTV
SMART ONE
İBO APP
CANER TV
XCİPTV
Bendede Smart İptv var ücretli olan 200 lira verdim ama gerek yok.Önceden samsung smart tvde kullanıyordum orda iyiydi ama android boxta gerek yokmuş.Shamel iptv yi indirin bedava.Yada m3u iptv ve 9xtream.Ücretlilerden hiçbir farkı yok hatta daha bile iyiler.Ben m3u iptvyi seviyorum en çok.Forumdada var konu olarak.Ayrıca user agent ekliyorsunuz daha stabil çalışması için.Dublex ve cast için ne yapmam gerekiyor