Boş

bi tane de ücretsiz olsun hayrına nereye elimizi atsak habire para derdindeler habire sömürü derdinde.. yok abi ya reklamlar dan ya ücret den sömürü den yana dünya....

tşk ederim m3u listeleri varmi elinizde burdan paylaşım i yapılmamış. Ayriştiril mis guruplandıril mis liste varmi

🗯️Sorunsuz ömürlük ücretli uygulamalar

✅DUPLEX PLAY
✅DUPLE CAST
✅SMART İPTV
✅SMART ONE
✅İBO APP

🗯️Ücretsiz sorunsuz iptv uygulması

✅CANER TV
✅XCİPTV

✅ÜCRETSİZ MOBİL UYGULAMALAR

✉️aktivasyon için yardımcı olabılır iptv hakkında sorularınızı cevaplarım 12 yıldır bu sektörle ilgilenıyorum amaç yardımdır iyi günler

Ücretsiz testler ve satış içinde yazabılırsınız

Sizlere yardımcı olmak bilgilerimi aktarmak için buradayım 👍
Uygulamalarda aktivasyon için ücretsiz yardımcı oluyormusunuz?

kardeş kullanıcı adın şifren varsa ipvt programı indirip url ekle yere xtream Code yazan yere tıkla kullanıcı adın şifren sunucu url adresini istenen yerlere gir ekle de otomatik yükleme olacak

✅DUPLEX PLAY
✅DUPLE CAST
✅SMART İPTV
✅SMART ONE
✅İBO APP

✅CANER TV
✅XCİPTV

✉️aktivasyon için yardımcı olabılır iptv hakkında sorularınızı cevaplarım 12 yıldır bu sektörle ilgilenıyorum amaç yardımdır iyi günler

Bu uygulamaları kodi üzerinden kullanabilirmiyiz.
Cevap için şimdiden teşekkürler:)

✅DUPLEX PLAY
✅DUPLE CAST
✅SMART İPTV
✅SMART ONE
✅İBO APP

✅CANER TV
✅XCİPTV

Sizlere yardımcı olmak bilgilerimi aktarmak için burada
Bu uygulamaları kodi üzerinden kullanabilirmiyiz.
Cevap için şimdiden teşekkürler:)
Merhabalar bana smart one için yardımcı olur musunuz

kardeş kullanıcı adın şifren varsa ipvt programı indirip url ekle yere xtream Code yazan yere tıkla kullanıcı adın şifren sunucu url adresini istenen yerlere gir ekle de otomatik yükleme olacak
Proğramlar genelde ücretli,ücretsiz olanlar pek hoşuma gitmiyor yoksa televiza,smarters player var kullanıyorum. Dublex de kayıt özelliği falanda vardı

✅DUPLEX PLAY
✅DUPLE CAST
✅SMART İPTV
✅SMART ONE
✅İBO APP

✅CANER TV
✅XCİPTV

Ücretsiz olan birisi için kullanıcı adı ve şifresini özelden atabilir misiniz lütfen? Teşekkürler Ücretlilerin ücreti ne kadar acaba?

Dublex ve cast için ne yapmam gerekiyor
Bendede Smart İptv var ücretli olan 200 lira verdim ama gerek yok.Önceden samsung smart tvde kullanıyordum orda iyiydi ama android boxta gerek yokmuş.Shamel iptv yi indirin bedava.Yada m3u iptv ve 9xtream.Ücretlilerden hiçbir farkı yok hatta daha bile iyiler.Ben m3u iptvyi seviyorum en çok.Forumdada var konu olarak.Ayrıca user agent ekliyorsunuz daha stabil çalışması için.

Konuyu görüntüleyenler

Geri