💎 BoncukTV 💎 Sürekli Güncel

Yeni Kanallar Eklendi Çalışmayanlar Düzeltildi
Müzik:NR1,PowerTürk Tv,Dream turk
Ulusal:EuroStar,Euro D,A2
Sinema :Şaban TV, TV4
@atakan1983 Hocam Ellerinize Sağlık, Mükemmel olmuş. Allah sizden razı olsun, bol bol dua ve sevap kazanıyosunuz hocam, çok teşekkür ederiz, minnettarız 😊🙏🏻👍🏻

Eline emeğine sağlık kardeşim @atakan1983
Ss iptv de söyle bir çözüm buldum yapmış oldugun m3u dosyasını kisayol üzerinden telefona indirdim. Uzantisini txt yaptıktan sonra içeriğine girip farkli kaydet deyip
Kodlama: UTF-8 olarak seçip uzantisini m3u olarak kaydedince SSIPTV de oynatti. Ama yeni kanal eklendiğinde de tekrarlamak gerekir. @Cevdet_
bilginiz olsun .

@atakan1983 hocam yukarida anlattığım gibi yapıp kisayol oluşturabilir olursa ssiptv de açar diye düşünüyorum.

Ss iptv de söyle bir çözüm buldum yapmış oldugun m3u dosyasını kisayol üzerinden telefona indirdim. Uzantisini txt yaptıktan sonra içeriğine girip farkli kaydet deyip
Kodlama: UTF-8 olarak seçip uzantisini m3u olarak kaydedince SSIPTV de oynatti. Ama yeni kanal eklendiğinde de tekrarlamak gerekir. @Cevdet_
bilginiz olsun .

@atakan1983 hocam yukarida anlattığım gibi yapıp kisayol oluşturabilir olursa ssiptv de açar diye düşünüyorum.
Evet o çözüm benim aklıma gelmişti fakat her güncellemelerde kullanıcı için bir eziyet olabilir diye söylemek istemedim ama yinede faydalı bir bilgi teşekkürler

Evet o çözüm benim aklıma gelmişti fakat her güncellemelerde kullanıcı için bir eziyet olabilir diye söylemek istemedim ama yinede faydalı bir bilgi teşekkürler
hocam js kod içinde content type mevcut mu kullanıcılara kanalları gönderirken herhangi bir ekleme var mı kod içinde bakar mısınız ? response dönerken header gönderme işlemi var mı yani

360_F_189140777_fF8lGMC1hzIJYyMzgzSAndJQpg4tafd5.jpg

Dostlar merhaba,

Sizler için uzun süren çalışmalarım sonucunda yepyeni bir kanal listesi hazırladım! 🚀

📊 Liste Hakkında Detaylar:

Kanallar sürekli güncellenmekte olduğu için kanal sayısını boş bıraktım
  • Toplam ,,, kanal bir arada!
  • 11 farklı kategori ile düzenlenmiş içerik
  • Hepsi legal ve stabil yayınlar
  • Kesintisiz izleme keyfi
🌍 Kategori Çeşitliliği:

• 📺 GENEL kanallar
  • 🎬 EĞLENCE ve dizi kanalları
  • 📰 HABER kanalları
  • ⚽ SPOR kanalları
  • 🎵 MÜZİK kanalları
  • 🎥 SİNEMA kanalları
  • 📚 BELGESEL kanalları
  • 👶 ÇOCUK kanalları
  • 🏡 YEREL kanallar
  • 🇦🇿 AZERBAYCAN kanalları
  • 🙏 DİNİ içerikli kanallar
Öne Çıkan Özellikler:
✅ Azerbaycan kanalları da dahil - geniş yelpaze
✅ Görsel kalitesi yüksek yayınlar
✅ Düzenli güncelleme garantisi
✅ Kullanıcı dostu gruplandırma

🔧 Kullanım:
Listeyi favori IPTV oynatıcınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gruplarına göre düzenlenmiş halde sunuyorum.

👇 Yorumlarınızı bekliyorum!
Beğeneceğinizi umuyorum. Geri bildirimleriniz benim için çok değerli. Keyifli seyirler! ✨

Not: Listede herhangi bir problem olursa lütfen bildirin, en kısa sürede düzeltelim. 👍

Boncuk tv indir
Eline emeğine sağlık

bilginiz olsun .

Teşekkür ederim ama ben bunları yapamam

Canlı yayın kalitesi ve çesitlilik bakımından nox panelle kıyaslayabilir misiniz, ikisinide deneyenler

bir biz beceremiyoruz şunları sanırsam televizyoya falan nasıl yükleniyor iptvye çözemedik gitti
kullandığınız televizyon markası hangisi ise ona göre iptv uygulamasını tarif edeyim

Geri