💎 BoncukTV 💎 Sürekli Güncel

Arkadaşlar Günaydın çalışmayan kanallar vardı düzeltidi ve Kanal Grupları ile düzenleme yapıldı yine de benim gözümden kaçan çalışmayan kanallar olursa yazın düzeltmeye çalışayım ve eklenmesini istediğiniz legal kanal varsa onu da yazın
Spor kanalı olan mor kanal eklermisin

FX , Baby TV, Disney JR., TRGT Belgesel, kanalları eklenmiştir.

Hocam tabii spor ların 2 k ya kadar video seçenekleri var ya o kaynakların trt 1 trt belgesel trt 2 kanallarınıda ekleyebilirmisin varsa
Eklendi zaten listeyi güncelleyin spor kategorisinde

Eklendi zaten listeyi güncelleyin spor kategorisinde
Hocam tabii spor kanalları eklenmiş onu biliyorum da tabii kanalları diye ayrı bir kategorisi açsanız oraya tabii uygulamasindaki tabii spor harici kanalları ekleyebilirmisiniz çünkü orda trt 1 trt belgesel kanallarında 2 k görüntü kalitesi seçeneği var bu diğer kanallarda yok mesela

360_F_189140777_fF8lGMC1hzIJYyMzgzSAndJQpg4tafd5.jpg

Dostlar merhaba,

Sizler için uzun süren çalışmalarım sonucunda yepyeni bir kanal listesi hazırladım! 🚀

📊 Liste Hakkında Detaylar:

Kanallar sürekli güncellenmekte olduğu için kanal sayısını boş bıraktım
  • Toplam ,,, kanal bir arada!
  • 11 farklı kategori ile düzenlenmiş içerik
  • Hepsi legal ve stabil yayınlar
  • Kesintisiz izleme keyfi
🌍 Kategori Çeşitliliği:

• 📺 GENEL kanallar
  • 🎬 EĞLENCE ve dizi kanalları
  • 📰 HABER kanalları
  • ⚽ SPOR kanalları
  • 🎵 MÜZİK kanalları
  • 🎥 SİNEMA kanalları
  • 📚 BELGESEL kanalları
  • 👶 ÇOCUK kanalları
  • 🏡 YEREL kanallar
  • 🇦🇿 AZERBAYCAN kanalları
  • 🙏 DİNİ içerikli kanallar
Öne Çıkan Özellikler:
✅ Azerbaycan kanalları da dahil - geniş yelpaze
✅ Görsel kalitesi yüksek yayınlar
✅ Düzenli güncelleme garantisi
✅ Kullanıcı dostu gruplandırma

🔧 Kullanım:
Listeyi favori IPTV oynatıcınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gruplarına göre düzenlenmiş halde sunuyorum.

👇 Yorumlarınızı bekliyorum!
Beğeneceğinizi umuyorum. Geri bildirimleriniz benim için çok değerli. Keyifli seyirler! ✨

Not: Listede herhangi bir problem olursa lütfen bildirin, en kısa sürede düzeltelim. 👍

Boncuk tv indir
turis-sj8qskiwu

360_F_189140777_fF8lGMC1hzIJYyMzgzSAndJQpg4tafd5.jpg

Dostlar merhaba,

Sizler için uzun süren çalışmalarım sonucunda yepyeni bir kanal listesi hazırladım! 🚀

📊 Liste Hakkında Detaylar:

Kanallar sürekli güncellenmekte olduğu için kanal sayısını boş bıraktım
  • Toplam ,,, kanal bir arada!
  • 11 farklı kategori ile düzenlenmiş içerik
  • Hepsi legal ve stabil yayınlar
  • Kesintisiz izleme keyfi
🌍 Kategori Çeşitliliği:

• 📺 GENEL kanallar
  • 🎬 EĞLENCE ve dizi kanalları
  • 📰 HABER kanalları
  • ⚽ SPOR kanalları
  • 🎵 MÜZİK kanalları
  • 🎥 SİNEMA kanalları
  • 📚 BELGESEL kanalları
  • 👶 ÇOCUK kanalları
  • 🏡 YEREL kanallar
  • 🇦🇿 AZERBAYCAN kanalları
  • 🙏 DİNİ içerikli kanallar
Öne Çıkan Özellikler:
✅ Azerbaycan kanalları da dahil - geniş yelpaze
✅ Görsel kalitesi yüksek yayınlar
✅ Düzenli güncelleme garantisi
✅ Kullanıcı dostu gruplandırma

🔧 Kullanım:
Listeyi favori IPTV oynatıcınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gruplarına göre düzenlenmiş halde sunuyorum.

👇 Yorumlarınızı bekliyorum!
Beğeneceğinizi umuyorum. Geri bildirimleriniz benim için çok değerli. Keyifli seyirler! ✨

Not: Listede herhangi bir problem olursa lütfen bildirin, en kısa sürede düzeltelim. 👍

Boncuk tv indir
Eline sağlık sistem güzel, bu kaynağı görmüştüm daha önce. Bu arada şu konuda uyarmış olayım; workers'da hls yayınları( ya da medya dosyaları) proxy'lediğin farkedilince kapatabiliyorlar, bizzat şahit oldum. Linke yönlendirmede sorun olmayabilir ama direkt ts dosyalarını worker üzerinden vermek sıkıntı yapabiliyor haberin olsun.

Eline sağlık sistem güzel, bu kaynağı görmüştüm daha önce. Bu arada şu konuda uyarmış olayım; workers'da hls yayınları( ya da medya dosyaları) proxy'lediğin farkedilince kapatabiliyorlar, bizzat şahit oldum. Linke yönlendirmede sorun olmayabilir ama direkt ts dosyalarını worker üzerinden vermek sıkıntı yapabiliyor haberin olsun.
eyvallah usta bakalım artık kapanırsa da başka çözümler bakarız (y)
hiç olmazsa senden yardım isterim :)

Birşey soracağım Bunu samartone-iptv'ye link yazdığımda olmuyor. M3u formatında nasıl yapabilirim?

eline sağlık bakalım workers nereye kadara dayanacak bilmiyorum ama gidersede canınız sağolsun hallederiz bir şekilde
reis sikinti yok eklemek 1 saniye benim icin listeleri silmekte 1 saniye senden kaynakli olmayan sorunlara yapacak bisey yok 👍👍👍👍👍👍

Geri