atakan1983
Paylaşımcı
- Konular
- 37
Teşekkürler iyi seyirlerEllerinize sağlık çok başarılı olmuşsunuz tebrik ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürler iyi seyirlerEllerinize sağlık çok başarılı olmuşsunuz tebrik ederim.
Teşekkürler iyi seyirlerEllerinize sağlık çok güzel olmuş olmuş teşekkür ederim.
O bahsettiğin kanal sadece türksatta ve tod un uygulamasında var ordan da çekmek mümkün değil zorMovie smart classic eklenmesi güzel oldu teşekkürler şömine yayını eklemişsin fakat türksattaki şömine yayını değil o yayının ip adresi yok mu![]()
Yayınları kontrol ettim şu an bir sıkıntı yok belki anlık sizin netten veya uygulamadan kaynaklı bir problem olmuş olabilirDostum şuan televizo ve tivimate de çalışmıyor link çok seri çalışıyordu halbuki problem bende mi yoksa linkte mi sıkıntı var ?
Evet hocam teşekkürler ilgin için düzelmiş bende de kusura bakma gereksiz yere meşguliyet verdimYayınları kontrol ettim şu an bir sıkıntı yok belki anlık sizin netten veya uygulamadan kaynaklı bir problem olmuş olabilir
Estağfurullah ne kusuru olabilir her zaman başımıza geliyor böyle şeyler sevindim düzeldiğine iyi seyirlerEvet hocam teşekkürler ilgin için düzelmiş bende de kusura bakma gereksiz yere meşguliyet verdim
aslında aklımda kanal listesinde düzenleme yapmam lazım ve yeni bir epg çekmek için kod yaparsam olur inşallah yakın zamandaElinize sağlık hocam, çok güzel çalışıyor, birde mümkünse EPG ekleme şansınız olur mu?![]()