💎 BoncukTV 💎 - Her Zaman Parlak Yayın! (Güncellemeli)

Üstad workers üzerinden gelen yayınlarda proxy mi var son eklediğin misal trt yıldız yurt dışına kapalı açılmıyor
ama trt belgesel de açık kaynakmı farklı acaba
kaynaklar farklı ama o problemden haberim var düzeltmeye çalışıyorum

m3u uzantılı imkanım yok dropbox ta kanalları yedekliyorum ama kısa linki tıklarsanız direk dosyayı indiriyor
Hocam bana da M3 uzantılı link gerekiyor televizyonda kullanmış olduğumuz uygulama desteklemiyor dosyayı yüklemeyi maalesef sizlerden ricamız bize bir link verme şansınız var mı acaba

Hocam bana da M3 uzantılı link gerekiyor televizyonda kullanmış olduğumuz uygulama desteklemiyor dosyayı yüklemeyi maalesef sizlerden ricamız bize bir link verme şansınız var mı acaba
sunucum olsa ordan m3u uzantılı olarak yapılır ama başka bir çözümüm yok yani kanal listesini dosya olarak atsam bu seferde güncellemeleri alamazsınız

Bende nat geo calismiyor ve televizo kulaniyorum ve discovery channel eklermisin lütfen ve eline sağlik atakan

Kanalların yerlerinin düzenlenmesi gerekiyor. Mesele ulusal kanallar eğlence olarak düzenlenmiş. Sözcü tv haber bölümünde degil

Emeğine saglik 🤌🏻

Hocam trt1 ve atv 576p kalite başka link varsa değiştirilebilir misin
Kaynak yayından geleni direk çekiyor yüksek yüksek kaliteli olanı eklerim ama yurtdışından izlemek isteyenler yayınları izleyemez

Geri