Bir zamanlar "beceriksizler" diye bir forum vardı. Hatırlayan var mı?

Sosyal medyanın olmadığı zamanlardı. Ne çok şey öğrenip faydalanmıştık. Burasıda beceriksizler'e benzemeye başladı. Umarım uzun ömürlü olur. Çok şey öğreniyoruz.
'' ÖzBeceriksizler'' diye aklımda kalımış.

site hala devam ediyor yan sitesi gareveli forum da devam ediyor

yıllar önce abonesiydim. sadece ayın ilk pazar günü abonelik açıyorlardı. adresi de (beceriksizler.bep.to) idi tabiki yıllar önce kapandı

İkiside güncel devam ediyor burada paylaşılan bazı paylaşımlar oradan; buradan uygulama yapıp paylaşanlar bazen de oradan paylaşabiliyorlar.

Bilgisayar formatı proğramlar navi her şeyi orada öğrendim çok güzel bir forumdu beceriksizler hatta becerenler diye rakip vardı

Sosyal medyanın olmadığı zamanlardı. Ne çok şey öğrenip faydalanmıştık. Burasıda beceriksizler'e benzemeye başladı. Umarım uzun ömürlü olur. Çok şey öğreniyoruz.
Konuyu Retro Cihazlar Bolumune Acmissiniz Konu Disi Bolumunu Secmeliydiniz Tum M3u Liste Paylasim ve Uygulama Konulari Kapatilmisken Bu Forumda Baska Bir Forumun İsmini Verip Konu Acmanizin Amaci Ne Anlayamadim

Konuyu Retro Cihazlar Bolumune Acmissiniz Konu Disi Bolumunu Secmeliydiniz Tum M3u Liste Paylasim ve Uygulama Konulari Kapatilmisken Bu Forumda Baska Bir Forumun İsmini Verip Konu Acmanizin Amaci Ne Anlayamadim
Konu kategorisi neyse de, arkadaş 5 ay önce açmış konuyu 5 ay önce neredeydiniz, şimdi azarlar gibi açtığı konuya laf ediyorsunuz? İsteyen istediği paylaşımı yapamıyor mu kurallar dışına çıkmadıktan sonra? Amacından size ne? Muhabbet olsun vs. fikir alışverişi yapıyor demek ki.

Garaveli ve hasbahca IPTVye ilk adimlarim olmustu
Hepsine de sevgilerimi yolluyorum

Aktivasyon maili gelmiyor oraya üye olmuştum da kaldı öyle

vay be 2000 lerde abonelik için bayram günlerini beklerdik.... ne güzel günlerdi.... ilk uydu alıcıma oradan öğrenerek yazılım atmıştım.. hatta akıllı telefonlar yokken ilk telefonuma navigasyonuda oradan yüklemiştim...

Geri