Bir hayvan olsaydınız ne olurdunuz?

Thanos

Paylaşımcı
Konular
71
Başklarına ve en önemlisi kendinize karşı ne kadar dürüstsüzün. Hadi bakalım, cevapları alallım; ( Biliyorum hepiniz aslansınız, kaplansınız. :p )
Ben bazen tam bir köpeğim bazen de tam bir Kurt'um. ( Burada her hangi siyasi kimliğe atıfta bulunmuyorum, zerre alakam da sempatim de yoktur)
Benim gibi iki tane de seçebilirsiniz, isterseniz nedenlerini de yazabilirsiniz.

Kartalım ben bazen de serçe (nedenleri var elbette ama genellikle sessiz kalmayı tercih ederim anlaşılamamak ve ısrarla anlaşılmaya çalışmakta yorar beni. "eski deli zamanlar olsa çaba çabayı getirirdi bir yerden sonra bırakıyor insan")

• Alem: Hayvanlar (Animalia)
  • Şube: Kordalılar (Chordata)
  • Sınıf: Memeliler (Mammalia)
  • Takım: Primatlar (Primates)
  • Familya: İnsansılar (Hominidae)
  • Cins: Homo
  • Tür: Homo sapiens

İnsan zaten hayvandır.
    (Bana göre kendini düşünen bir hayvandır! o ayrı mevzu...)

• Alem: Hayvanlar (Animalia)
  • Şube: Kordalılar (Chordata)
  • Sınıf: Memeliler (Mammalia)
  • Takım: Primatlar (Primates)
  • Familya: İnsansılar (Hominidae)
  • Cins: Homo
  • Tür: Homo sapiens

İnsan zaten hayvandır.
    (Bana göre kendini düşünen bir hayvandır! o ayrı mevzu...)
Konuya bilimsel ve felsefi bir bakış açısı getiridiğiniz için teşekkür ederiz, Sayın @Laperdesi :) Şimdi konuyla ilgili cevabınızı alallım.

kuş olurdum ben. en güzel rüyalarımda alçaktan uçtuğumu, cihanı temaşa ettiğimi görürüm. kuş olmak. ne kuşu olduğu da önemli değil. yeter ki esaret altında değil, mavi gökkubbenin altında olsun, hüriyyet içinde uçsun.

Başklarına ve en önemlisi kendinize karşı ne kadar dürüstsüzün. Hadi bakalım, cevapları alallım; ( Biliyorum hepiniz aslansınız, kaplansınız. :p )
Ben bazen tam bir köpeğim bazen de tam bir Kurt'um. ( Burada her hangi siyasi kimliğe atıfta bulunmuyorum, zerre alakam da sempatim de yoktur)
Benim gibi iki tane de seçebilirsiniz, isterseniz nedenlerini de yazabilirsiniz.
Bence engüzeli Armadillo üç adım at 20 saat uyu dünya umrunda değil çok çabalasanda süreli bir ömrün var çabalamasan da en iyisi hiç çabalama keyfine bak

Geri