Bir Dönemin Efsanesi Nokia 6600’ın Şimdi Kulağa Şaka Gibi Gelen Özellikleri

remixtik

Paylaşımcı
Konular
140
Nokia 6600 özellikleri:
2.1 inç TFT ekran
0.3 megapiksel kamera
Symbian OS v7.0s işletim sistemi
6 MB dahili bellek
850 mAh batarya
Şaka gibi geliyor ama 22 sene önce gerçekten bize bilgisayar gibi geliyordu

Düşünsenenize o dönem de 0.3 MP kamera şuan 4k 8 k konuşuyoruz ultra zoom konuşuyoruz

6 MB hafıza ki şuan TB konuşuyoruz o zaman 6 MB waooow diyorduk
Hafıza kartı vardı 32 GB
Hele 32 GB da aman Allahım diyoduk

2.1 inç ekranında aaaa diyoeduk ekran büyük iyi derdik şimdi 6.5 inç amiral gemisi diyoruz

850 mah batarya şuan 6000 mah bataryalar var

MP3 çalamazdı Tv'de yayınlanan şarkıları Amr formatı ile ses kaydeder zil sesi yapardık

Telefon 2003'ten 2007'ye kadar üretilmiş ve 150 milyon adet satmıştır. Bu satış rakamıyla dünyada en çok satılan 11. telefondur

Peki siz kullandınız mı

Ben kendi yorumumu söyleyecek olursam
Ben kullandım ve MP3 için dışarıdan jar sis uzantılı program yüklerdik sis uzantı aman Allahım ne eziyetliydi
Jar genelde Java uzantılı ufak uygulamalar olurdu S60 işletim sistemi vardı

O güzel günler...

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251130-223701.png
    Screenshot_20251130-223701.png
    603.9 KB · Görüntüleme: 40
çok güzel düşünülmüş bir telefondu oyunda oynanıyordu hey gidi günler

Ben kullanmaktan hiç zevk almamıştım hem çok fazla kalındı hem de çok biçimsizdi.

Şu an bir teknoloji sitesi, hemen her hafta eski bir telefonu inceliyor ve yerden yere vuruyor. Bana itici geliyor doğrusu. Ne yapacaklardı, eski olmadan yeni olur mu? Bu bir evrim. Graham Bell direkt iPhone mu bulacaktı? Sözüm size değil, yanlış anlamayın. Ama o özellikler bana hiç şaka gibi gelmiyor. 0.3mp Sony el kamerası olmasa o dönem, nasıl çekecektik çocuğun büyümesini, özel günlerini? Bir de, abartıldığı gibi de değil bence ilerleme. Belki kullanan artıyor. Amerikalı 1937 den beri klimalı araç kullanıyor mesela. F-16, ilk uçuş 1972, ana uçağımız. Çalıştığım bir firmada, Windows 3.1 le çalışan CNC, 1938 model şahmerdan vardı, gibi.

Şu an bir teknoloji sitesi, hemen her hafta eski bir telefonu inceliyor ve yerden yere vuruyor. Bana itici geliyor doğrusu. Ne yapacaklardı, eski olmadan yeni olur mu? Bu bir evrim. Graham Bell direkt iPhone mu bulacaktı? Sözüm size değil, yanlış anlamayın. Ama o özellikler bana hiç şaka gibi gelmiyor. 0.3mp Sony el kamerası olmasa o dönem, nasıl çekecektik çocuğun büyümesini, özel günlerini? Bir de, abartıldığı gibi de değil bence ilerleme. Belki kullanan artıyor. Amerikalı 1937 den beri klimalı araç kullanıyor mesela. F-16, ilk uçuş 1972, ana uçağımız. Çalıştığım bir firmada, Windows 3.1 le çalışan CNC, 1938 model şahmerdan vardı, gibi.
O işin çakallığı para kazanmak için yapıyorlar sosyal medya maymunu çok etrafta

Biz eskiden arkadaşımızın evine gidince yatak odaklarının oradan geçerken utanırdık şuan adamlar yatak odasından canlı yayın yapıyor devir para devri

İlk çıktığında manitam hediye almıştı bana.

Her bir modelin bir tarzı, duruşu vardı yav. Samsung Sxx, ya da iPhone 1x görselleri sızdı diyor haberde, değişikliği anlayamıyorsun. CC cihazlar

Bizim hatun, bana kafam kadar Arjantin elma verdi ilk hediye, Adem gibi kaldırıldık😂 Bayılırım elmaya

Ben 6630 kullandım. 6600'ı nedense pek sevememiştim. Hafızası konusunda bir şey diyemem ama hala canavar gibi telefon diye düşünüyorum. İnternet yavaş olmasa bence kullanılabilir :D

Geri