Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Delikanlı isi alacam stn Kingston black alıyorum RGB sistem siyah tek o parliyo gıcık kasa ışığı saymiyorum kasa ışığı acsamda yakismiyorSana tavsiyem rgb takıntın yoksa ortadaki düz ram'ler gayette işini görür zaten hepsi aynı mhz ve cl değerine sahip bu yüzden senin karar vermen gereken kısım görsellik mi yoksa sadelik mi.
Aynı ddr, cl değeri ve mhz olsun yeter ben laptop cihazıma ram yükseltmesi yaparken bu verilere göre yükseltme yaptım rgb takıntınız yoksa aynı değerlere sahip sade bir ram işinizi görür.Delikanlı isi alacam stn Kingston black alıyorum RGB sistem siyah tek o parliyo gıcık kasa ışığı saymiyorum kasa ışığı acsamda yakismiyor
Takıntım yok black alicam 3600 MTAynı ddr, cl değeri ve mhz olsun yeter ben laptop cihazıma ram yükseltmesi yaparken bu verilere göre yükseltme yaptım rgb takıntınız yoksa aynı değerlere sahip sade bir ram işinizi görür.