Yardım Bilgisayarıma Ram Alicam Fakat Kararsızım

DODO

Üye
Konular
8
Sizce hangisini almalıyım şuan kullandığım xpg gammix d35 8x8 RGB Ram ben yine xpg gitmek istedim ama kingston hoşuma gitti arastirdim pek emin olamadim
Screenshot 20250818 080409Screenshot 20250818 080328Screenshot 20250817 231554

Sana tavsiyem rgb takıntın yoksa ortadaki düz ram'ler gayette işini görür zaten hepsi aynı mhz ve cl değerine sahip bu yüzden senin karar vermen gereken kısım görsellik mi yoksa sadelik mi.

Sana tavsiyem rgb takıntın yoksa ortadaki düz ram'ler gayette işini görür zaten hepsi aynı mhz ve cl değerine sahip bu yüzden senin karar vermen gereken kısım görsellik mi yoksa sadelik mi.
Delikanlı isi alacam stn Kingston black alıyorum RGB sistem siyah tek o parliyo gıcık kasa ışığı saymiyorum kasa ışığı acsamda yakismiyor

PC nize kafanıza göre ram almak doğru değil çünkü uyumsuzluk yapıyor. Anakart üreten firmalar uyumlu ramler için hangi markaları kullanabileceğinizi ve üzerindeki birtakım harf ve rakamlarla kodlanmış olarak kendi sitelerinde aldığınız anakartın sayfasında Destek bölümünde sunuyorlar araştırmadan almayın derim.Örnek bir fotoğraf koydum çünkü alacağınız ram'in üzerindeki kodlar anakartınızın sayfasında birebir olması doğru seçin olacaktır.

Ekli dosyalar

• Opera Anlık Görüntü_2025-08-18_130931_www.gigabyte.com.tr.png
    Opera Anlık Görüntü_2025-08-18_130931_www.gigabyte.com.tr.png
    64 KB · Görüntüleme: 9
Hayırlı olsun o halde zaten 1 ve 2 tamamen aynı ram tek farkı ilkinin rgb olması.

Delikanlı isi alacam stn Kingston black alıyorum RGB sistem siyah tek o parliyo gıcık kasa ışığı saymiyorum kasa ışığı acsamda yakismiyor
Aynı ddr, cl değeri ve mhz olsun yeter ben laptop cihazıma ram yükseltmesi yaparken bu verilere göre yükseltme yaptım rgb takıntınız yoksa aynı değerlere sahip sade bir ram işinizi görür.

Aynı ddr, cl değeri ve mhz olsun yeter ben laptop cihazıma ram yükseltmesi yaparken bu verilere göre yükseltme yaptım rgb takıntınız yoksa aynı değerlere sahip sade bir ram işinizi görür.
Takıntım yok black alicam 3600 MT

Geri