Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
BLackEagLe38BilginSky 1.1 Sürümü yayınlandı
İndirme Linki :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Vardır bir sebebi ama gerçekten yazık olduUygulamayi yönetici kapattı. Şahane idi yazık oldu
Güzel bir uygulamayı daha kaybettik yazık olduUygulama kalıcı olarak kapanmış telegram kanalında paylaşmışlar malesef
Dün daha ilk güncellemesini almışken kapanmasına çok şaşırdım.
AynenMuhtemelen telif sorunu yaşadılar ve kapatmaya mecbur kaldılar diye düşünüyorum, yazık oldu. Yinede yapım ve gelişiminde emeği geçenlere teşekkür ederim.
Çok yazık oldu güzel uygulamaydı
"Her zaman resmi ve orijinal platformları tercih etmeye özen gösterin" yazmış. Teliften vs. patladı uygulama herhalde.Çok yazık oldu güzel uygulamaydı
Evet gördüm kesin patladı"Her zaman resmi ve orijinal platformları tercih etmeye özen gösterin" yazmış. Teliften vs. patladı uygulama herhalde.
Uygulamayı kaldırıyoruz o zaman, yazık oldu,gayet başarılı idi.Eski sürümü gayet iyiyidi dizi ve filmleri ordan izliyordum , yeni güncelleme olunca sorunlar oldu herhalde düzenlenmesi meşakatli oldu uğraşamadılar böyle bir karar aldılar yazık oldu , hayırlı olsun yapacak bişey yok.
Uygulama tamamen kapandı malesefŞu anda yayın uygulamaya giremiyorum,sorun mu var?