Bilgin Tv Tarafımca Modlanmıştır

patr0n

Geliştirici
Konular
38
Merhaba değerli forum üyeleri forumda gördüğüm kadarıyla bilgin tv yenilenecekmiş yenilenene kadar bilgin tv uygulamasını kullanmak isteyen üyeleri gördüm fakat vpn ile giriş yapılması gerekiyor lakin uygulama vpn erişimini engelliyor bunu kaldırdım fakat herhangi bir reklam kaldırmadım yani uygulama reklamlı şekilde devam edecek ama vpn ile giriş yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Kolay gelsin @patr0n güzel haberlerini bekliyoruz :)

Kolay gelsin @patr0n güzel haberlerini bekliyoruz :)
Her şey tamam abi aslında sadece drive upload etmiştim fakat google kaldırdı uygulamada biraz fazla koruma vardı her birini kaldırdım manipüle ettim google yanlış anlıyor 😅

Bilginin yeni sürümü çıkana kadar bununla devam etmek isteyen etsin vpn engeli kaldırıldı ama dediğim gibi reklamlara dokunmadım.

Emegine saglık kardeşim Amazon Stick kullanıyorum reklamları atlayacak bir olanaĝım yok yani ne bir Maus nede air Maus kullanacaĝım bir yuva girişi var yinede aklına saĝlık

Emegine saglık kardeşim Amazon Stick kullanıyorum reklamları atlayacak bir olanaĝım yok yani ne bir Maus nede air Maus kullanacaĝım bir yuva girişi var yinede aklına saĝlık
Reklamları bilerek kaldırmadım dns adresi kullanarak engelleniyor o şekilde kullanın

Zip+şifre bu işi çözer gibi 😅
çözer ya atarım box a linki box da öyle dertler olmuyor zaten telefona da kurmam :D drive a ben normalini de zip le atmıştım zip olmadan bipliyor siliyor:) şimdi bunu direk basınca vpn olmadan yine açmıyor dimi basınca açıyosa yukliyim zaten vpn lat ile geçiyorum o kısmı modsuz surum de

çözer ya atarım box a linki box da öyle dertler olmuyor zaten telefona da kurmam :D drive a ben normalini de zip le atmıştım zip olmadan bipliyor siliyor:) şimdi bunu direk basınca vpn olmadan yine açmıyor dimi basınca açıyosa yukliyim zaten vpn lat ile geçiyorum o kısmı modsuz surum de
Uygulama sunucu ile bağlantı kuruyor hocam normal olarak vpnsiz kullanmak istiyorsanız Vodafone alt yapısına sahip bir iss kullanmanız gerekiyor aksi takdirde vpn ile kullanacaksınız normalde bilgin vpn kullanımını engelliyor benim bu paylaştığım da ise vpn engeli yok vpn açıp uygulamaya giriş yapabiliyorsunuz

Uygulama sunucu ile bağlantı kuruyor hocam normal olarak vpnsiz kullanmak istiyorsanız Vodafone alt yapısına sahip bir iss kullanmanız gerekiyor aksi takdirde vpn ile kullanacaksınız normalde bilgin vpn kullanımını engelliyor benim bu paylaştığım da ise vpn engeli yok vpn açıp uygulamaya giriş yapabiliyorsunuz
fenerbahçeli olmanın eksisi altyapı yok abi heü üst yapı bizim:) valla ben şu şekilde çözdüm bilgine gir çık ana ekran gir vpn lat aç vpn lat 1 dk ıçınde kapanınca bılgıne bas gir vpn olmadan devam vpn lat burda avr box da direk 1 dk sonra kapanıyor o sayede bilgin de çalışıyor :D

fenerbahçeli olmanın eksisi altyapı yok abi heü üst yapı bizim:) valla ben şu şekilde çözdüm bilgine gir çık ana ekran gir vpn lat aç vpn lat 1 dk ıçınde kapanınca bılgıne bas gir vpn olmadan devam vpn lat burda avr box da direk 1 dk sonra kapanıyor o sayede bilgin de çalışıyor :D
Mobil cihazda denedim vpn açık olduğu için giriş yapamıyordum karşıma hiç bir ekran dahi gelmiyordu modlayınca sorun kalmadı:)

Merhaba değerli forum üyeleri forumda gördüğüm kadarıyla bilgin tv yenilenecekmiş yenilenene kadar bilgin tv uygulamasını kullanmak isteyen üyeleri gördüm fakat vpn ile giriş yapılması gerekiyor lakin uygulama vpn erişimini engelliyor bunu kaldırdım fakat herhangi bir reklam kaldırmadım yani uygulama reklamlı şekilde devam edecek ama vpn ile giriş yapabilirsiniz.

Lütfen dikkat ⚠️ Virus yaymak için modlanmıș bende sistem alarm verdi ilgisi olana duyurulur. Yazıklar olsun

Lütfen dikkat ⚠️ Virus yaymak için modlanmıș bende sistem alarm verdi ilgisi olana duyurulur. Yazıklar olsun
Tam bilgi sahibi olmadan ve&veya ilgilisine sebeplerini sormadan lütfen direk suçlama içeren sözler kullanmayınız...

Bir uygulamanın virüs uyarısı vermesi her zaman zararlı bir yazılım içerdiği anlamına gelmez. Bunun çeşitli sebepleri olabilir:

1. Yanlış Pozitif (False Positive)

• Antivirüs yazılımları, davranışsal veya imza tabanlı bir şekilde çalışır. Bazen güvenli uygulamaları da potansiyel tehdit olarak algılayabilirler.
  • Özellikle, az bilinen veya küçük geliştiricilerden gelen uygulamalar yanlış pozitiflere daha yatkındır.
  • Daha önce kötü amaçlı yazılımlarda kullanılan kod parçalarının, benzer şekilde güvenli bir uygulamada bulunması bu duruma yol açabilir.

2. Kodlama ve Paketleme Yöntemleri

• Uygulama, obfuscation (karmaşıklaştırma) gibi teknikler kullanıyorsa, antivirüs yazılımları bunu kötü amaçlı yazılımların yaygın bir uygulaması olarak algılayabilir.
  • Ayrıca, uygulamanın sıkıştırılmış veya paketlenmiş bir şekilde sunulması, şüpheli görünmesine neden olabilir.

3. Kapsamlı İzinler

• Uygulama, cihazda geniş izinler talep ediyorsa (örneğin, mikrofon, kamera veya konum gibi), antivirüs yazılımları bu durumdan şüphelenebilir.
  • Bazı uygulamalar, işlevleri gereği çok fazla sisteme erişim gerektirse de bu durum kötü amaçlı bir davranış olarak algılanabilir.

4. Eski veya Güncel Olmayan Veritabanı

• Antivirüs yazılımınızın veri tabanı güncel değilse, eski tehdit verilerini kullanarak yanlış uyarılar verebilir.
  • Bu durum özellikle ücretsiz veya düzenli güncelleme almayan antivirüs yazılımlarında sık görülür.

5. Uygulama Kaynağı

• Güvenilir olmayan kaynaklardan indirilen uygulamalar, antivirüsler tarafından genellikle şüpheli olarak işaretlenir.
  • Bu, uygulama güvenli olsa bile, kaynağın itibarı nedeniyle uyarı alınmasına neden olabilir.

6. İstenmeyen Yazılımlar (PUPs)

• Uygulama bir virüs olmasa da, antivirüsler tarafından Potentially Unwanted Program (Potansiyel İstenmeyen Program) kategorisine alınabilir.
  • Reklam yazılımları, tarayıcı araç çubukları veya kullanıcı deneyimini olumsuz etkileyebilecek diğer yazılımlar buna örnektir.

7. Geliştirici Sertifikası Eksikliği

• Bazı uygulamalar, resmi olarak imzalanmış güvenlik sertifikalarına sahip değildir. Bu durumda, antivirüsler uygulamayı otomatik olarak potansiyel bir tehdit olarak algılayabilir.

8. Davranışsal Şüphe

• Uygulamanın belirli bir dosya üzerinde yaptığı işlemler (örneğin, sistem dosyalarını değiştirme girişimi) antivirüs tarafından şüpheli bulunabilir.

Eğer bir uygulama hakkında virüs uyarısı alıyorsanız:

• Güvenilir bir kaynaktan indirildiğinden emin olun.
  • Antivirüs yazılımınızı güncelleyin.
  • Şüpheli bir durum varsa uygulamayı sandbox (izole edilmiş bir ortamda) test edin.
  • Virustotal gibi çevrimiçi tarama araçlarıyla kontrol yapın.

bilgin konusunda zaten normal sürümü de virus total de taratırsanız virüs buluyor google drive a winzipsiz yuklenmıyor bunun mod la çok da alakası yok gölgeyi de modladı arkadaşımız onu da virustotal ıle kontrol edin virüs çıkmıyor yapsa ona da koyardı bu tip apkları telefona kurmadan virustotal de bakınız hatta bence telefona kurmayınız box da zaten kaybedıcek bişe yoktur muhtemelen ordan kullanın

Konuyu görüntüleyenler

Geri