remixtik
Paylaşımcı
- Konular
- 291
Beyinlerimizi nasıl uyuşturuyorlar gelin anlatayım
Dizilerle,filmlerle...
TV kanallarına bakıyorum adını sanını bilmediğim filmler
Taşacak bu deniz,Eşref Rüya,kızıl elma, gibi diziler filmler
Beyinlerimizi dizilerle filmlerle uyutuyorlar
Eskiden aile yapısı öne çıkarıcı diziler filmler izlerdik
Hayat bilgisi,gırgıriye,cennet mahallesi,Perran kurmanın dizileri ve daha niceleri
Şimdi ise bakıyorum mafyatik diziler,o onun amcası ile aldattı onun yengesi ile vs vs
Bu ülkede aşkı memnu diye dizi kaç sene reyting rekorları kırdı gerçekten rezillik
Mafya dizileri herkes beline silah koyup adam vurmayı marifet sanıyor
Esra erolu açıyorsunuz Müge anlıyı açıyorsunuz
Köyde yengesi ile bir olup abisini öldürenler mi dersiniz kaçak aşk yasak aşk üçgeni
Geçen işte Tuba diye bir kız çıktı Esra Erol'da ( izlediğimden değil sosyal medyada gördüm) 1 öpücük için 5k para istemiş yok 10 ki istemiş
Beyinlerimiz böyle uyuşuyor yazık
Tiktok denen saçma uygulamada bir hediye için 40 takla atanlar mı dersiniz
Daha niceleri
Onun yerine belgesel olsa ya da tarihi programlar ama yazık gerçekten bizim beyinlerimiz bu programlar ile diziler ile filmler ile uyuştu
Adını bilmediğim diziler çıkıyor taşacak bu deniz mesela konusu ne bilmem bir tek geçen gördüm Seksenler dizisinde bir karakter vardı o oynuyor ki Seksenler dediğiniz dizi aile dizisiydi keşke yine öyle olsa
1980 de TRT de Kurtuluş dizisi vardı milli mücadeleyi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını anlatıyordu
Netflix dizilerine filmlerine girmiyorum bile LGBT filmleri dizilerine girmiyorum bile çok uzar konu ama bizi uyuşturdular etkisiz kıldılar
Tiktok kaydırmaktan tepkisiz kalan insanlar gençler türettiler artık
İnsanlar robot gibi oldu sabah kalk akşam yat
Aile değerleri yok oldu komşuluk ilişkileri yok oldu karı koca ilişkileri menfaate döndü
Siz ne düşünüyorsunuz dostlarım
Dizilerle,filmlerle...
TV kanallarına bakıyorum adını sanını bilmediğim filmler
Taşacak bu deniz,Eşref Rüya,kızıl elma, gibi diziler filmler
Beyinlerimizi dizilerle filmlerle uyutuyorlar
Eskiden aile yapısı öne çıkarıcı diziler filmler izlerdik
Hayat bilgisi,gırgıriye,cennet mahallesi,Perran kurmanın dizileri ve daha niceleri
Şimdi ise bakıyorum mafyatik diziler,o onun amcası ile aldattı onun yengesi ile vs vs
Bu ülkede aşkı memnu diye dizi kaç sene reyting rekorları kırdı gerçekten rezillik
Mafya dizileri herkes beline silah koyup adam vurmayı marifet sanıyor
Esra erolu açıyorsunuz Müge anlıyı açıyorsunuz
Köyde yengesi ile bir olup abisini öldürenler mi dersiniz kaçak aşk yasak aşk üçgeni
Geçen işte Tuba diye bir kız çıktı Esra Erol'da ( izlediğimden değil sosyal medyada gördüm) 1 öpücük için 5k para istemiş yok 10 ki istemiş
Beyinlerimiz böyle uyuşuyor yazık
Tiktok denen saçma uygulamada bir hediye için 40 takla atanlar mı dersiniz
Daha niceleri
Onun yerine belgesel olsa ya da tarihi programlar ama yazık gerçekten bizim beyinlerimiz bu programlar ile diziler ile filmler ile uyuştu
Adını bilmediğim diziler çıkıyor taşacak bu deniz mesela konusu ne bilmem bir tek geçen gördüm Seksenler dizisinde bir karakter vardı o oynuyor ki Seksenler dediğiniz dizi aile dizisiydi keşke yine öyle olsa
1980 de TRT de Kurtuluş dizisi vardı milli mücadeleyi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını anlatıyordu
Netflix dizilerine filmlerine girmiyorum bile LGBT filmleri dizilerine girmiyorum bile çok uzar konu ama bizi uyuşturdular etkisiz kıldılar
Tiktok kaydırmaktan tepkisiz kalan insanlar gençler türettiler artık
İnsanlar robot gibi oldu sabah kalk akşam yat
Aile değerleri yok oldu komşuluk ilişkileri yok oldu karı koca ilişkileri menfaate döndü
Siz ne düşünüyorsunuz dostlarım