Best Player - Windows icin IPTV Uygulamasi

Konular
2
Merhaba arkadaşlar,

Forumda yeniyim ve sizlerle Windows için bence en iyi IPTV uygulamasını paylaşmak istedim. Kurulumu biraz zahmetli olabilir çünkü crack işlemi gerekiyor, ancak tamamlandıktan sonra Windows'taki en iyi M3U oynatıcılardan biri bence.
Yüklemesi dedigim gibi biraz zahmetlidir ama assagida olabildigince detayli bir sekilde resimlerle anlattim. Adimlari atlamdan teker teker uygulayarak devam ederseniz sorunsuz calisir. Takildiginiz yer olursa buraya yazin olabildigince yardim etmeye calisirim.

Ayrıca, bu yöntem sayesinde Microsoft Store'daki birçok ücretli uygulamayı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.
Not: Bu, harici bir lisans denetleyicisi gerektiren uygulamalarda çalışmaz. Yalnızca Microsoft hesabınız üzerinden sahip olup olmadığınızı kontrol eden uygulamalarda çalışır.

Not: Bu Program sadece sahip oldugunuz m3u dosyalarini acmaya yarar ve iyi bir arayüz sunar. Yükledikten sonra icinde m3u dosyasi bulunmaz. m3u dosyalari icin burayi bakin.

1738773067643

Islem icin Gereken Programlar:​

Adimlar:​

1a - appxbundle Dosyasını Indirme​

Öncelikle, indirmek istediğiniz uygulamanın Microsoft Store linkini edinin (bu örnekte uygulamasını indireceğim) sonra web sitesine giderek linki yapıştırın ve düğmeye tıklayın.
Best Player Microsoft Store linki:
Kod:
https://apps.microsoft.com/detail/9wzdncrdpqsx

1738775586100

Düğmeye tıkladıktan sonra, aşağıda birçok dosya bağlantısı görünecektir. Indirmeniz gereken dosyalar .appxbundle veya .msixbundle uzantısına sahip olanlardır. Bunları hızlıca bulmak için Ctrl + F kısayolunu kullanabilir ve ilgili uzantıları aratabilirsiniz. En güncel sürümü indirin.
1738776006709
Eger indirirken tarayiciniz uyari verirse menüden(...) Sakla -> Yine de sakla -> Sakla ya basarak indirmeye devam edin.
1738776700668

1b - Dosyayi yüklemeye calisma​

Indirme işlemi tamamlandıktan sonra, dosyayı çalıştırarak yüklemeyi deneyin. (Bir hata mesajı alacaksınız, ancak Ilerki adımlarda hatayı düzelteceğiz.) Bu Islemi yapmaniz gereklidir cünkü gereken Klasörlerin olusturulmasi gerekiyor.
1738776997562
Kapata tiklayin.

2 - WSAppBak Kullanımı​

Dosyayı yüklemeye çalıştığınızda, Microsoft hesabınıza giriş yapmanız gerektiğini belirten bir uyarı göreceksiniz. Bu adımı atlamak için WSAppBak'ı kullanacağız. WSAppBak'ı, Islem icin Gereken Programlar bölümünde verilen linkten indirip ZIP dosyasını çıkartın(ayiklayin).
1738777974047

1738778026764
Çıkartılan klasöre gidin ve WSAppBak.exe dosyasını çalıştırın.
1738778202969
Program, sizden uygulamanın yüklü olduğu dizini isteyecektir.

Son düzenleme:

2a - Uygulama Klasörünü Bulma​

Simdi WizTree ile C:\Program Files\WindowsApps klasörünün sahipliğini almanız gerekiyor
  • WizTree’yi Islem icin Gereken Programlar bölümündeki bağlantıdan indirip yükleyin.
  • Wiztree'ye ters tiklayip yönetici olarak calistira tiklayin.
  • Programı açtıktan sonra, C: sürücüsünü seçip Tara düğmesine basın.
1738778582812
Tarama tamamlandıktan sonra C:\Program Files\WindowsApps klasörüne gidin ve indirmek istediğiniz uygulamanın klasörünü bulun. Her uygulamanın klasör adı farklı olacaktır, ancak benim örneğimde klasör şu şekildeydi:
2949193320E78.BestPlayer8.1_7.7.8.0_x64__pg6a145mvhp7p
1738794366141
Klasörü bulduğunuzda, sağ tıklayın ve "Yolu Kopyala (Copy Path)" seçeneğini seçin.

Daha sonra bu yolu, Adım 2'de açtığımız WSAppBak PowerShell penceresine yapıştırın ve Enter tuşuna basın.
Şimdi, WSAppBak sizden bir çıkış yolu (output path) isteyecektir. Burada bir klasör belirtmeniz gerekiyor çünkü program, dört farklı dosya üretecektir.
Bilgisayarinizda herhangi biryerde bir klasör olusturup onun yolunu(path) kopyalayip yapistirmaniz gerekiyor:
Ben Indirilenler klasöründe "CiktiKlasörü" isminde bir klasör olusturdum ve bunun pathini kopyalamak icin assagida gösterilen yere yere tiklayip sonrada sag tiplayip kopyala diyoruz.
1738780464551
1738780559854
1738780686380
Çıkış yolunu girdikten sonra Enter tuşuna basın ve bir pencere açılmasını bekleyin.

1738780767061
Açılan pencerede "None" seçeneğini seçin. Daha sonra, "Press any key to exit.......... :)" mesajını görene kadar bekleyin.
Bu, dosyaların başarıyla oluşturulduğu anlamına gelir ve programı herhangi bir tusa basarak kapatabilirsiniz.

Belirttiğiniz klasöre gidin ve dört farklı dosyanın assagidaki gibi oluşturulduğunu kontrol edin.
1738780927680
Eger klasörünüzde dosya adi uzantilari görünmüyorsa assagidaki gibi Görünüm -> Göster -> Dosya adi Uzantilarina tiklayarak görebilirsiniz.
1738781229266
.pfx ve .cer dosyaları, Windows'un Microsoft Store uygulamalarını doğrulamak için kullandığı sertifikalardır.

Son düzenleme:

3 - Uygulamayı Yükleme​

Bu adıma geçmeden önce, Adım 1'de yüklemeyi denediğiniz uygulamayı kaldırdığınızdan emin olun.

Şimdi oluşturduğumuz dosyaları bu sırayla çalıştıracağız:
  1. .pfx
  2. .cer
  3. .appx
1738781560643

Her dosyayı yüklerken aşağıdaki adımları takip edin:
  • Yükleme sihirbazının ilk sayfasında Yerel Makine seçeneğini işaretleyin.
1738781724635
  • Tüm alanları varsayılan ayarlarda bırakın ve Sonraki(Next) düğmesine basarak yüklemeyi sonlayın.
  • .cer dosyasini yüklemek icin "Sertifika Yükle..". ye basmaniz gerekir gerisi .pfx yüklemesiyle aynidir.
1738781994675

Sertifika dosyalarını yükledikten sonra, .appx dosyasını yükleyin. Eğer tüm adımları doğru uyguladıysanız, uygulama hatasız bir şekilde kurulacaktır.

Kurulum tamamlandığında uygulamayı başlatabilir ve sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Adim 1a daki indirilmesini gösterdigim .msixbundle dosyasini .zip leyip koyuyorum buraya bazi kullanicilarin indirirmede sorun yasadigi icin.
Ama sitesinden indirmeniz sizin icin daha güvenli. Ordan indirdiginizde direk microsoft.com dan (yani güvenilir yerden) indirmis oluyorsunuz.
Ama internetten rastgele birinin (benim) .zip ledigim programa güvenebiliyorsaniz burdanda indirebilirsiniz.
Adim 2 de gösterdigim gibi cikarin(ayiklayin).

Son düzenleme:
Diğer arkadaşlara katılıyorum.

Emeğine Sağlık Arkadaşım, Faydalı Paylaşım olmuş Teşekkürler (y)

Merhaba arkadaşlar,

Forumda yeniyim ve sizlerle Windows için bence en iyi IPTV uygulamasını paylaşmak istedim. Kurulumu biraz zahmetli olabilir çünkü crack işlemi gerekiyor, ancak tamamlandıktan sonra Windows'taki en iyi M3U oynatıcılardan biri bence.
Yüklemesi dedigim gibi biraz zahmetlidir ama assagida olabildigince detayli bir sekilde resimlerle anlattim. Adimlari atlamdan teker teker uygulayarak devam ederseniz sorunsuz calisir. Takildiginiz yer olursa buraya yazin olabildigince yardim etmeye calisirim.

Ayrıca, bu yöntem sayesinde Microsoft Store'daki birçok ücretli uygulamayı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 4076

Islem icin Gerekenler Programlar:​

Adimlar:​

1 - appxbundle Dosyasını Indirme​

Öncelikle, indirmek istediğiniz uygulamanın Microsoft Store linkini edinin (bu örnekte uygulamasını indireceğim) sonra web sitesine giderek linki yapıştırın ve düğmeye tıklayın.
Best Player Microsoft Store linki:

Ekli dosyayı görüntüle 4077

Düğmeye tıkladıktan sonra, aşağıda birçok dosya bağlantısı görünecektir. Indirmeniz gereken dosyalar .appxbundle veya .msixbundle uzantısına sahip olanlardır. Bunları hızlıca bulmak için Ctrl + F kısayolunu kullanabilir ve ilgili uzantıları aratabilirsiniz. En güncel sürümü indirin.
Ekli dosyayı görüntüle 4078
Eger indirirken tarayiciniz uyari verirse menüden(...) Sakla -> Yine de sakla -> Sakla ya basarak indirmeye devam edin.
Ekli dosyayı görüntüle 4079
Indirme işlemi tamamlandıktan sonra, dosyayı çalıştırarak yüklemeyi deneyin. (Bir hata mesajı alacaksınız, ancak Ilerki adımlarda hatayı düzelteceğiz.) Bu Islemi yapmaniz gereklidir cünkü gereken Klasörlerin olusturulmasi gerekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 4080
Kapata tiklayin.

2 - WSAppBak Kullanımı​

Dosyayı yüklemeye çalıştığınızda, Microsoft hesabınıza giriş yapmanız gerektiğini belirten bir uyarı göreceksiniz. Bu adımı atlamak için WSAppBak'ı kullanacağız. WSAppBak'ı, Islem icin Gerekenler Programlar bölümünde verilen linkten indirip ZIP dosyasını çıkartın(ayiklayin).
Ekli dosyayı görüntüle 4082

Ekli dosyayı görüntüle 4083
Çıkartılan klasöre gidin ve WSAppBak.exe dosyasını çalıştırın.
Ekli dosyayı görüntüle 4084
Program, sizden uygulamanın yüklü olduğu dizini isteyecektir.

.appxbundle veya .msixbundle bende indirme olmuyor malesef

.appxbundle veya .msixbundle bende indirme olmuyor malesef
Büyük ihtimalle tarayicidan .msixbundle gibi dosya uzantilarini indirmek icin ekstradan izin vermen lazim. Genelde kitli oluyor. Örnekte Edge tarayicisini kullandim izin vermesi Edge de en ugrastirici oldugu icin. Yada baska bi güvenlik filtresine takiliyo olabilir.
4. Post da .zipleyip paylastim örnekte kullandigim .msixbundle dosyasini.

Aslında ben Mİbox kullanıyorum birşeyler izlemek vs için ama bu kadar uğraşmışsın şimdi dediklerini bi yapıcam galiba ya 😁

C:\Program Files\WindowsApps
programda bu dosayı bulamıyorum
Dostum WizTree ye ters tiklayip yönetici olarak calistira tiklaman gerek yapiyomusun bunu?
1b de - yüklemeye calistiginda ayni hatami geliyo? yoksa baska hatami?
Adim 1a da Indirirken .msixbunle dosyasina kullandigin browserdan(tarayicidan) izin vermen gerekiyo ekstradan. 1a nin en son resminde görüldügü gibi. yoksa 0byte lik bi dosya "indirmis" oluyosun dosyanin assa yukari 170 mb olmasi lazim sendede öylemi ?
Bide Windows versiyonun ne ? 10 da ve 11 de denedim kendim.

Adim 1a daki indirilmesini gösterdigim .msixbundle dosyasini .zip leyip koyuyorum buraya bazi kullanicilarin indirirmede sorun yasadigi icin.
Ama sitesinden indirmeniz sizin icin daha güvenli. Ordan indirdiginizde direk microsoft.com dan (yani güvenilir yerden) indirmis oluyorsunuz.
Ama internetten rastgele birinin (benim) .zip ledigim programa güvenebiliyorsaniz burdanda indirebilirsiniz.
Adim 2 de gösterdigim gibi cikarin(ayiklayin).

emeğinize sağlık paylaşımınız gayet anlaşılır teşekkür ederiz

Dostum WizTree ye ters tiklayip yönetici olarak calistira tiklaman gerek yapiyomusun bunu?
1b de - yüklemeye calistiginda ayni hatami geliyo? yoksa baska hatami?
Adim 1a da Indirirken .msixbunle dosyasina kullandigin browserdan(tarayicidan) izin vermen gerekiyo ekstradan. 1a nin en son resminde görüldügü gibi. yoksa 0byte lik bi dosya "indirmis" oluyosun dosyanin assa yukari 170 mb olmasi lazim sendede öylemi ?
Bide Windows versiyonun ne ? 10 da ve 11 de denedim kendim.
yönetici izni verdim olmadı sonra o dosyayı normal dosya yöneticisinden açmaya çalıştım izniniz yok dedi izin verdim açıldı. tükledim programı? bu yöntemle her program yüklenir mi store da

yönetici izni verdim olmadı sonra o dosyayı normal dosya yöneticisinden açmaya çalıştım izniniz yok dedi izin verdim açıldı. tükledim programı? bu yöntemle her program yüklenir mi store da
Eger lisansin varmi diye Microsoft Store a bakiyosa istedigin program, yüklenir. Eger indirmek istedigin programin ayriyetten bi linsans denetleyicisi varsa, yüklenmez.

Konuyu görüntüleyenler

Geri