karamityjoe
Üye
- Konular
- 2
Merhaba arkadaşlar,
Forumda yeniyim ve sizlerle Windows için bence en iyi IPTV uygulamasını paylaşmak istedim. Kurulumu biraz zahmetli olabilir çünkü crack işlemi gerekiyor, ancak tamamlandıktan sonra Windows'taki en iyi M3U oynatıcılardan biri bence.
Yüklemesi dedigim gibi biraz zahmetlidir ama assagida olabildigince detayli bir sekilde resimlerle anlattim. Adimlari atlamdan teker teker uygulayarak devam ederseniz sorunsuz calisir. Takildiginiz yer olursa buraya yazin olabildigince yardim etmeye calisirim.
Ayrıca, bu yöntem sayesinde Microsoft Store'daki birçok ücretli uygulamayı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Best Player Microsoft Store linki:

Düğmeye tıkladıktan sonra, aşağıda birçok dosya bağlantısı görünecektir. Indirmeniz gereken dosyalar .appxbundle veya .msixbundle uzantısına sahip olanlardır. Bunları hızlıca bulmak için Ctrl + F kısayolunu kullanabilir ve ilgili uzantıları aratabilirsiniz. En güncel sürümü indirin.

Eger indirirken tarayiciniz uyari verirse menüden(...) Sakla -> Yine de sakla -> Sakla ya basarak indirmeye devam edin.

Kapata tiklayin.

Çıkartılan klasöre gidin ve WSAppBak.exe dosyasını çalıştırın.

Program, sizden uygulamanın yüklü olduğu dizini isteyecektir.
Forumda yeniyim ve sizlerle Windows için bence en iyi IPTV uygulamasını paylaşmak istedim. Kurulumu biraz zahmetli olabilir çünkü crack işlemi gerekiyor, ancak tamamlandıktan sonra Windows'taki en iyi M3U oynatıcılardan biri bence.
Yüklemesi dedigim gibi biraz zahmetlidir ama assagida olabildigince detayli bir sekilde resimlerle anlattim. Adimlari atlamdan teker teker uygulayarak devam ederseniz sorunsuz calisir. Takildiginiz yer olursa buraya yazin olabildigince yardim etmeye calisirim.
Ayrıca, bu yöntem sayesinde Microsoft Store'daki birçok ücretli uygulamayı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.
Not: Bu, harici bir lisans denetleyicisi gerektiren uygulamalarda çalışmaz. Yalnızca Microsoft hesabınız üzerinden sahip olup olmadığınızı kontrol eden uygulamalarda çalışır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Not: Bu Program sadece sahip oldugunuz m3u dosyalarini acmaya yarar ve iyi bir arayüz sunar. Yükledikten sonra icinde m3u dosyasi bulunmaz. m3u dosyalari icin burayi bakin.

Islem icin Gereken Programlar:
-
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
-
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Adimlar:
1a - appxbundle Dosyasını Indirme
Öncelikle, indirmek istediğiniz uygulamanın Microsoft Store linkini edinin (bu örnekte
Giriş yap veya üye ol.
uygulamasını indireceğim) sonra
Giriş yap veya üye ol.
web sitesine giderek linki yapıştırın ve düğmeye tıklayın.Best Player Microsoft Store linki:
Kod:
https://apps.microsoft.com/detail/9wzdncrdpqsx

Düğmeye tıkladıktan sonra, aşağıda birçok dosya bağlantısı görünecektir. Indirmeniz gereken dosyalar .appxbundle veya .msixbundle uzantısına sahip olanlardır. Bunları hızlıca bulmak için Ctrl + F kısayolunu kullanabilir ve ilgili uzantıları aratabilirsiniz. En güncel sürümü indirin.

Eger indirirken tarayiciniz uyari verirse menüden(...) Sakla -> Yine de sakla -> Sakla ya basarak indirmeye devam edin.

1b - Dosyayi yüklemeye calisma
Indirme işlemi tamamlandıktan sonra, dosyayı çalıştırarak yüklemeyi deneyin. (Bir hata mesajı alacaksınız, ancak Ilerki adımlarda hatayı düzelteceğiz.) Bu Islemi yapmaniz gereklidir cünkü gereken Klasörlerin olusturulmasi gerekiyor.
Kapata tiklayin.
2 - WSAppBak Kullanımı
Dosyayı yüklemeye çalıştığınızda, Microsoft hesabınıza giriş yapmanız gerektiğini belirten bir uyarı göreceksiniz. Bu adımı atlamak için WSAppBak'ı kullanacağız. WSAppBak'ı, Islem icin Gereken Programlar bölümünde verilen linkten indirip ZIP dosyasını çıkartın(ayiklayin).

Çıkartılan klasöre gidin ve WSAppBak.exe dosyasını çalıştırın.

Program, sizden uygulamanın yüklü olduğu dizini isteyecektir.
Son düzenleme: