Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
bu kitabın pdf lazım bana arkadaşlar nette aradım ama bulamadım
Bende Ziya Paşa'nın Harâbat adlı kitabının pdf'ini arıyorum
kitabı buldum netten ordan alacam artık 1000 lira civarında"Beşiktaşlı Yahya Efendi Hayatı Tasavvufi Şahsiyeti ve Divanı" kitabını bulmak için bazı kaynaklar ve öneriler mevcut:
1. **Ulusal Tez Merkezi**
- Yahya Efendi'nin hayatı, kişiliği ve tasavvuf anlayışını ele alan çalışmalar burada bulunabilir. Tez merkezinde arama yaparak ilgili çalışmalara ulaşabilirsiniz.
2. **DergiPark**
- DergiPark üzerinde, Yahya Efendi ile ilgili makaleler ve PDF formatında belgeler bulabilirsiniz. Bu platformda araştırma yaparak ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
3. **Atatürk Kitaplığı**
- Atatürk Kitaplığı'nın dijital arşivinde Yahya Efendi'ye dair belgeler ve eserler yer alabilir. Buradan da PDF formatında içerik bulma şansınız var.
4. **Kütüphaneler**
- Yerel kütüphaneler veya üniversite kütüphaneleri, bu kitabın basılı veya dijital kopyalarını sunabilir. Kütüphane sistemlerini kontrol ederek erişim sağlayabilirsiniz.
5. **Akademik Araştırmalar**
- Bazı akademik araştırmalar ve makaleler, Yahya Efendi'nin hayatı ve eserleri hakkında detaylı bilgi sunabilir. Bu tür kaynaklar genellikle üniversitelerin dijital arşivlerinde bulunur.
Bu kaynakları inceleyerek aradığınız kitabın PDF formatına ulaşma şansınızı artırabilirsiniz.