Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eklerim yakındaS sport Plus yayınlarının hls gelirse onu da m3u8 yapmaya çalışırım
Bugün maç var aga ekleyemez misin?Eklerim yakında
S sport da zaten plus a gerek yokBugün maç var aga ekleyemez misin?
Bjj Kardesim Eline Saglik Bu Linkleri Bir Txt Dosyasi Olusturup M3u Listesi Olarak Yapabilirseniz Bence Daha İyi Olur Tek Tek Kopyala Yapistir Zahmetine Girmezler Hem Url de Cikartabilirsin tek url eklerler senin eklemis oldugun kanallar cikar yinede sen bilirsin ben nacizane fikirlerimi soyledim cok guzel is cikarmissin cok kiside faydalanir emegine saglik bjj kardesimMerhaba arkadaşlar çoğu kişi donmadan maç izlemek istiyor ben de 2 haftadır izledim ve donmadığı için sizinde faydalanacağınızı düşündüm
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
S sport 1
NOT : MOR KANAL 1 MAÇ ZAMANI EKLENECEK
Keyifli seyirler dileriz daha önce paylaşıldı mi bilmiyorum her yere baktım bulamadım
Teşekkür ederim yapacam ama şuan kapalı maç yok diye açılsın senin dediğin şekilde yapacam tavsiyen için teşekkür ederimBjj Kardesim Eline Saglik Bu Linkleri Bir Txt Dosyasi Olusturup M3u Listesi Olarak Yapabilirseniz Bence Daha İyi Olur Tek Tek Kopyala Yapistir Zahmetine Girmezler Hem Url de Cikartabilirsin tek url eklerler senin eklemis oldugun kanallar cikar yinede sen bilirsin ben nacizane fikirlerimi soyledim cok guzel is cikarmissin cok kiside faydalanir emegine saglik bjj kardesim
Bunu Senin İyi Niyetini Bildigim İcin Soyledim Daha Once Rokkr Proxy leri İcin Yardimci Olmustun Saol Dedigim Sekilde Yapabilirsen Daha Uzun Soluklu Olur Basarilarinin Devamini Dilerim kardesim saolTeşekkür ederim yapacam ama şuan kapalı maç yok diye açılsın senin dediğin şekilde yapacam tavsiyen için teşekkür ederim
link hangisi abi ?URL yi kopyalayıp Google koyun
link hangisi abi ?
merhaba, Bir Txt Dosyasinı M3u Listesi Olarak android box da playere nasıl ekleyebiliriz. Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürlerBjj Kardesim Eline Saglik Bu Linkleri Bir Txt Dosyasi Olusturup M3u Listesi Olarak Yapabilirseniz Bence Daha İyi Olur Tek Tek Kopyala Yapistir Zahmetine Girmezler Hem Url de Cikartabilirsin tek url eklerler senin eklemis oldugun kanallar cikar yinede sen bilirsin ben nacizane fikirlerimi soyledim cok guzel is cikarmissin cok kiside faydalanir emegine saglik bjj kardesim
Televizyoda saglayici ekle + tusu basip secin en uste list1 ve herhangi bir isim verin url ekleme yeri var oraya bir sey yazmayin hemen altinda dosya ekle diye secenek var onu secin dosya yoneticisinde download bolumunde indirmis oldugunuz dosyayi secip kaydet deyip cikin sonra geri tusuna basip liste secme ekranina atar ordan dosyayi eklerken isim verdiginiz listeye tiklayin bu kadarmerhaba, Bir Txt Dosyasinı M3u Listesi Olarak android box da playere nasıl ekleyebiliriz. Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürler
Cevap ve ilginiz için teşekkürlerTelevizyoda saglayici ekle + tusu basip secin en uste list1 ve herhangi bir isim verin url ekleme yeri var oraya bir sey yazmayin hemen altinda dosya ekle diye secenek var onu secin dosya yoneticisinde download bolumunde indirmis oldugunuz dosyayi secip kaydet deyip cikin sonra geri tusuna basip liste secme ekranina atar ordan dosyayi eklerken isim verdiginiz listeye tiklayin bu kadar
Rica Ederim İyi SeyirlerCevap ve ilginiz için teşekkürler