Beşiktaş Maçı için s sport yayını ( mor kanalları yarın açılacak)

Merhaba arkadaşlar çoğu kişi donmadan maç izlemek istiyor ben de 2 haftadır izledim ve donmadığı için sizinde faydalanacağınızı düşündüm

Keyifli seyirler dileriz daha önce paylaşıldı mi bilmiyorum her yere baktım bulamadım
Bunlar da benden olsun

Bunlar da benden olsun

Ellerine sağlık kardeşim 😁

Yayınlar kasım kasım kasıyor

Merhaba arkadaşlar çoğu kişi donmadan maç izlemek istiyor ben de 2 haftadır izledim ve donmadığı için sizinde faydalanacağınızı düşündüm

Keyifli seyirler dileriz daha önce paylaşıldı mi bilmiyorum her yere baktım bulamadım
Yayın kasmıyor en azından bu mesajdaki mor 1

• Harika
Tepkiler: bij
kaynak belirtirse herkes taşın altına elini sokar kardeş gerekirse bot yazılır veya github da otogücellemeli sistem yapılır

Son düzenleme:

👏👏👏👏👏👍🔥

Xyzsportu kendi sunucusuna proxylemiş. Burayı takip ediyorsa yada veri trafigindeki şişliği görünce muhtemelen hafta sonunu görmez bu linkler. Yine de emeğine sağol.

Mozilla/5.0 (m3u-ip.tv 2.2.4) Android (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 bunu m3u listende kullanabilirsin php gerek yok diğer linklerin sonuna
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
yapıştır onlarda wuffy player vlc vb. Oynatıcı da açacaktır
👏👏👏👏👍🔥

• Harika
Sağolun

• Harika

S sport 1

NOT : MOR KANAL 1 MAÇ ZAMANI EKLENECEK

Teşekkürler ronaldo

• Harika

Geri