Ben M3u listesi

Hiçte acemi işine benzemiyor... İçerik harika kaliteli daha geliştirerek devamını bekleriz..
Emeğine sağlık tşk ederim...
Naçirzane fikrim eski rock kanallarını yabancı müzik altında toplarsan iyi olur.. 80s 90s tarzı...
veya döneminin olabildiğince kaliteli kliplerinden oluşan bir bölüm..

Hiçte acemi işine benzemiyor... İçerik harika kaliteli daha geliştirerek devamını bekleriz..
Emeğine sağlık tşk ederim...
Naçirzane fikrim eski rock kanallarını yabancı müzik altında toplarsan iyi olur.. 80s 90s tarzı...
veya döneminin olabildiğince kaliteli kliplerinden oluşan bir bölüm..
Hala çalışıyorum

Hala çalışıyorum
Ya bilen varsa yardım istiyorum ulusal kanalları ulusala dizileri serirse dilimleri movi olarak nasıl yapabilirim benim yaptığım listede hepsi bir arada gözüküyor ben hala bunu çözemedim bilen varsa veyahut bunu açıklayabilir bir link varsa yazarsanız sevinirim

Arkadaşlar m3u listelere nasıl ulaşabilirim @patr0n kardeşimin sayfadan alıyordum hep onunda son zamanlar da güncellemesi yok şimdiden emeğinize sağlık

beyler liste nerde ve ss iptv de calisir mi

Güzel olmuş amatör olarak başladın bu işe devam etirirsen üzerinde bu işi bir sorumluk olcak bir kitle senden güncel yenilikler bekleyecek seni eleştirenler yaptığın işi beğenmeyen boş konuşan seni taktir eden yanında olan takipçinde olacak günün sonda iki tarafda senden devamlı kesintisiz yayın güncel dizi filim bekleyecek buda sürekli zor bir durum bu işe hazırsan boş vaktin varsa bence bu işi üzerinde ilerle ama vaktin yoksa seni takip eden kitleyi üzerisin sonrasında

Güzel olmuş amatör olarak başladın bu işe devam etirirsen üzerinde bu işi bir sorumluk olcak bir kitle senden güncel yenilikler bekleyecek seni eleştirenler yaptığın işi beğenmeyen boş konuşan seni taktir eden yanında olan takipçinde olacak günün sonda iki tarafda senden devamlı kesintisiz yayın güncel dizi filim bekleyecek buda sürekli zor bir durum bu işe hazırsan boş vaktin varsa bence bu işi üzerinde ilerle ama vaktin yoksa seni takip eden kitleyi üzerisin sonrasında
Ben bunu hobi gibi yapıyorum yani tabiki güzel bişey olursa paylaşırım ve bundan mut olurum ama devamlı istek karşılama gibi bir fikrim yok

Geri