Memetcandal
Paylaşımcı
- Konular
- 20
evet baslikta yazdigim gibi bana stabil calisan bir site lazim icinde Belgesel Sine....a ve Spor kanallari olsa cok guzel olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Uygulamamızı deneyebilirsin. Konu Linkievet baslikta yazdigim gibi bana stabil calisan bir site lazim icinde Belgesel Sine....a ve Spor kanallari olsa cok guzel olur
acik konusayim izlemek icin sormadim daha cok kendi m3u listeme eklmek icin kanallari sordum ama iznin varsa seninkini de kullanabilirimUygulamamızı deneyebilirsin. Konu Linki
uygulama baya saglamUygulamamızı deneyebilirsin. Konu Linki
Kullanabilirsin hocam zaten linkler piyasada bulunabilecek linkleracik konusayim izlemek icin sormadim daha cok kendi m3u listeme eklmek icin kanallari sordum ama iznin varsa seninkini de kullanabilirim
siz nereden aliyorsunuz ? sizin Uygulamadan maalesef direk alamiyor url leriKullanabilirsin hocam zaten linkler piyasada bulunabilecek linkler
yok ben oyle yaptim sikinti olabilir diye basim agrisin istemem acikcasiSinema sansüre mi takılıyor sinema?
Neden ağrısın ki?yok ben oyle yaptim sikinti olabilir diye basim agrisin istemem acikcasi
Valla ne bileyim sonuçta şifreli kanallar birşey olur felan hiç gerek yokNeden ağrısın ki?
İnat tv vb. Uygulamalardan aldım hocamsiz nereden aliyorsunuz ? sizin Uygulamadan maalesef direk alamiyor url leri
Kusura bakmayın soru üzerine soru soruyorum ama onu nasıl yaptınız pekiİnat tv vb. Uygulamalardan aldım hocam