Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Valla benim de işime yarar diye düşünüyorumSırayla sana eksik kanalları vereyim dostum çorbada benimde tuzum bulunsun...
ATV (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
FOX NOW (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
TEVE2 (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
A2 (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
TV4 (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
CNN TÜRK (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
NTV (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
AHABER (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
ULUSAL KANAL (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
KRT (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
ÇİFTÇİ TV (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
BLOOMBERG HT (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
NAT GEO (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
TGRT BELGESEL (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
VIASAT HISTORY (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
MINIKA GO (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
MINIKA COCUK (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
CARTOONİTO (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
BUNLARDA BENDEN
GÜLDÜR GÜLDÜR (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
OLACAK O KADAR (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
BİR DEMET TİYATRO (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
Izninle senden alıyorum birkaç tanesini
Sıkıntı yokIzninle senden alıyorum birkaç tanesini
Güle güle kullanValla benim de işime yarar diye düşünüyorum
Helal olsun baya aktif sin bu aralar
Tivimate ve televizion harici hangi player kullanmayı tavsiye ediyorsunuz
Bu gidişle seninle benim liste arasında fark kalmayacakHelal olsun baya aktif sin bu aralar
izninle bunları da çekiyorum
bu gidisle evet neyse almayayimBu gidişle seninle benim liste arasında fark kalmayacak![]()
reis mag olarak ekledigin linklerin sonunu ts degilde m3u8 olarak degistirme imkanin varmi acabaEkli dosyayı görüntüle 3788
Düzenli Olarak Güncellenecek
Son Güncelleme : 09.02.2025 : 13:30
Spor Kategorisi Güncellendi
Son Ekleneler
Dini ve Yerel Kanallar
Eklendi
Güncel Kanal Sayısı
539
İçindeki İçerikler
-Ulusal
-Haber
-Belgesel
-Çocuk
-Sinema
-Spor
-Müzik
Eklememi İstediğiniz Kanal varsa yazabilirsiniz
Link
Kod:https://www.dropbox.com/scl/fi/6r0mk9fsg27jgcr1m9h4o/M3U.txt?rlkey=768ibf2ty26ximwi49o6w4pg5&st=oshgs4o9&dl=1
Kısaltılmış Link
Kod:https://tinyurl.com/3ky78jf8
Lütfen En Güncel İçerikleri Kullanmak için son güncelleme zamanına göre listenizi güncelleyin
Kullanabileceğiniz İPTV Uygulamaları
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
öyle link bozuluyorreis mag olarak ekledigin linklerin sonunu ts degilde m3u8 olarak degistirme imkanin varmi acaba