witwickymx
Üye
- Konular
- 0
Youtube olan kanallar açılmıyor bilginize. Diğerleri sıkıntısız gibi şimdilik, sağ olun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eline sağlıkEkli dosyayı görüntüle 3788
Linkler Güncellenmiştir Lütfen Herkes linkleri güncellesin
Düzenli Olarak Güncellenecek
Son Güncelleme : 12.06.2025 : 10:00
Spor Kategorisi Güncellendi
Son Ekleneler
Donan Kanallar Düzeltildi
Güncel Kanal Sayısı
178
İçindeki İçerikler
-Ulusal
-Haber
-Belgesel
-Çocuk
-Sinema
-Spor
-Müzik
Eklememi İstediğiniz Kanal varsa yazabilirsiniz
Link
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Kısaltılmış Link
Kısaltılmış 2.link
Lütfen En Güncel İçerikleri Kullanmak için son güncelleme zamanına göre listenizi güncelleyin
Kullanabileceğiniz İPTV Uygulamaları
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Discovery Channel kanalını ekledim ve Türkçe Viasat Explorer ekledimÖncelikle teşekkür ediyorum ve sizi takip ediyorum verdiğiniz linkleri kullanıyorum,sizden talebim Discovery kanallarını ve Viasat explorer kanalının Türkçe olanını koyarsanız harika olacak.
Linkleriniz,tekkan arkadaşımızın yayınladığı iptv programı ile donmadan daha güzel çalışıyor,çok güzel arayüzüde var.
https://forum.sinetech.tr/konu/m3u-iptv-player-premium.5354/
Şuan aktif çalışıyor, alternatif kanal ekledimviasat history belgesel kanallarında acılmıyor suanda
Eline Saglik HocamDiscovery Channel kanalını ekledim ve Türkçe Viasat Explorer ekledim
Teşekkürler ciğerim seviyorum sizleri.Discovery Channel kanalını ekledim ve Türkçe Viasat Explorer ekledim
Keşke M3U linkinin orjinali verilseydi Xtream code ayıklaması yapamıyorum TV Box veya PC Iptv player kullanmıyorum Uydu alıcımda Xtream kodlarını girebiliyorumEkli dosyayı görüntüle 3788
Son Ekleneler
Güncel Kanal Sayısı
178
İçindeki İçerikler
-Ulusal
-Haber
-Belgesel
-Çocuk
-Sinema
-Spor
-Müzik
Link
Kısaltılmış Link
Kısaltılmış 2.link
Lütfen En Güncel İçerikleri Kullanmak için son güncelleme zamanına göre listenizi güncelleyin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Xtream code için sunucu felan gerekiyor, benim liste normal m3u listesiKeşke M3U linkinin orjinali verilseydi Xtream code ayıklaması yapamıyorum TV Box veya PC Iptv player kullanmıyorum Uydu alıcımda Xtream kodlarını girebiliyorum
Server Name
User Name
Password
Anladım cevabınız için çok teşekkür ederim.Xtream code için sunucu felan gerekiyor, benim liste normal m3u listesi
Listede Kanallarımı kullanman için izin verdiğimi sanmıyorum en azından izin alabilirdin diye düşünüyorum illa şifreleme mi kullanmamız gerekiyor dostum kullanabilirsin ama izin alsaydın daha iyi olurdu.Discovery Channel kanalını ekledim ve Türkçe Viasat Explorer ekledim
Ekli dosyayı görüntüle 3788
Son Ekleneler
Güncel Kanal Sayısı
178
İçindeki İçerikler
-Ulusal
-Haber
-Belgesel
-Çocuk
-Sinema
-Spor
-Müzik
Link
Kısaltılmış Link
Kısaltılmış 2.link
Özür dilerim abi izin almadan kullandığım için istersen kaldırabilirim kullanıdığım kanalları yada izin verirsen kullanmaya devam edebilir miyimListede Kanallarımı kullanman için izin verdiğimi sanmıyorum en azından izin alabilirdin diye düşünüyorum illa şifreleme mi kullanmamız gerekiyor dostum kullanabilirsin ama izin alsaydın daha iyi olurdu.
Youtube kanallarını düzelttimYoutube olan kanallar açılmıyor bilginize. Diğerleri sıkıntısız gibi şimdilik, sağ olun.
Yok kullan bi sıkıntı yokda bi sorabilirdin bence. Neyse kolay gelsinÖzür dilerim abi izin almadan kullandığım için istersen kaldırabilirim kullanıdığım kanalları yada izin verirsen kullanmaya devam edebilir miyim
Beinsport Connect olabilirEkli dosyayı görüntüle 3788
Son Güncelleme : 18.06.2025 : 15:50
Son Ekleneler
Güncel Kanal Sayısı
182
İçindeki İçerikler
-Ulusal
-Haber
-Belgesel
-Çocuk
-Sinema
-Spor
-Müzik
Link
Kısaltılmış Link
Kısaltılmış 2.link
Bu kanalı ilk defa duyuyorumfil tv dizi channel varmı