Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Berat reis teşekkür ederim eline sağlık eve gidince güncellicem
Bir de şimdi dener misin linki değiştirdimBelgesel bölümünde TGRT belgesel çalışmıyor
DüzeltimBerat reis 2 a ahaberde çalısmıyor bilgin olsın diye rahatsız ediyorum diğer kanallar sorunsuz cnn gibi 3. Eklersen sevinirim
Yine açılmıyor 2 side bir sıkıntı var reisDüzeltim
Reis daha düzelmedim düzelmeye çalışıyorum zaten orayada "düzeltim" YazdımYine açılmıyor 2 side bir sıkıntı var reis
A haberReis daha düzelmedim düzelmeye çalışıyorum zaten orayada "düzeltim" Yazdım
TeşekkürlerA haber
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Senden alıp düzelttim @Memetcandal abiKRT 2 Alternatifde calismiyor maalesef
Benden alma benimki donuyor duSenden alıp düzelttim @Memetcandal abi
İlk krt calisiyor amaKRT 2 Alternatifde calismiyor maalesef
a haber düzledimi reisSenden alıp düzelttim @Memetcandal abi
Bende ikiside aktif çalışıyorİlk krt calisiyor ama
a haber düzledimi reis
KRT Düzelmiş A Haber çalışmıyor bende deBende ikiside aktif çalışıyor
Evet müssit oldugun zaman a haber 3. Kanal eklersen boş zamanında iyi olur cansınKRT Düzelmiş A Haber çalışmıyor bende de
Liste @Berat55 e ait bana değil yani benim yapabileceğim birşey yokEvet müssit oldugun zaman a haber 3. Kanal eklersen boş zamanında iyi olur cansın
Kanal D yi düzelttim fakat a habere yeni bir link bulunca 3.alternatif eklerimKanal D 'de gitti reis