Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bi dakika düzeltimreis seni seviyoruz uydu alıcımız yok boxdan izliyoruz sürekli güncel genelde ama star tv calismiypr her saniye donuyor diğer kanallar iyi
Düzeltim reisreis seni seviyoruz uydu alıcımız yok boxdan izliyoruz sürekli güncel genelde ama star tv calismiypr her saniye donuyor diğer kanallar iyi
Reis teşekkür ediyoruz sana umarım bırakmazsın bizleriDüzeltim reis
EkledimMerhaba, takip ettiğim m3u listelerinde en sorunsuz liste, teşekkür ederim. Belgesel bölümüne Toprak tv ve Agro tv ekleme şansın var mı
Çok teşekkür ederim. Toprak tv çalışıyor, Agro tv çalışmıyor. Televizo ve IPTV#'da denedim.Ekledim
DüzelttimKral cnntürk her dk donuyor sana zahmet onuda son kez güncellersen sevinirim star düzeldi cnntürkde sorun var
Allah senden razı olsun ne diyelim kiDüzelttim
Hizmet üst seviye maşallahDüzelttim
Reis ekran göeüntüsü attımm cnntürk yeni güncellemeyle hiç yokDüzelttim
Reis ekran göeüntüsü attımm cnntürk yeni güncellemeyle hiç yok
Sana zahmet olmazsa reis en sık gidende farkettim mi cnntürk diğer haber kanalları nüthiş stabil, senin m3u ömürlk resmen bu aradaEkli dosyayı görüntüle 4898
Bende aktif çalışıyor ama istersen bir alternatif kanal eklerim
baskalari kullaniyor olabilir listeyiArkadaşlar bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim. Ücretli ıptv(guek) satın aldım. Maç yayını olmadığı zaman gayet stabil çalışıyor, fakat maç yayınlarında aşırı derecede donma ve kasma meydana geliyor. Hizmeti verenler internetimden kaynaklandığını söylüyor, tvboxa üstelik kablolu bağlanıyorum, 100mb kadar internetim var. Şimdiden teşekkür ederim.
Reis şu anda iki adet cnn türk var listede ama ikisi de çalışmıyorEvet, Alternatif cnntürk ün linki değiştirdim deneyip bana çalışıp çalışmadığını yazabilir misiniz?
Reis şu anda iki adet cnn türk var listede ama ikisi de çalışmıyor
İki cnntürk'de silip yeni bir cnn ekledim deneyip bana çalışıp çalışmadığını yazabilir misiniz?Sana zahmet olmazsa reis en sık gidende farkettim mi cnntürk diğer haber kanalları nüthiş stabil, senin m3u ömürlk resmen bu arada