Öneri Bekx M3U Listesi

Yayınlar da Donma varmı?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
reis seni seviyoruz uydu alıcımız yok boxdan izliyoruz sürekli güncel genelde ama star tv calismiypr her saniye donuyor diğer kanallar iyi

Merhaba, takip ettiğim m3u listelerinde en sorunsuz liste, teşekkür ederim. Belgesel bölümüne Toprak tv ve Agro tv ekleme şansın var mı

Kral cnntürk her dk donuyor sana zahmet onuda son kez güncellersen sevinirim star düzeldi cnntürkde sorun var

Arkadaşlar bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim. Ücretli ıptv(guek) satın aldım. Maç yayını olmadığı zaman gayet stabil çalışıyor, fakat maç yayınlarında aşırı derecede donma ve kasma meydana geliyor. Hizmeti verenler internetimden kaynaklandığını söylüyor, tvboxa üstelik kablolu bağlanıyorum, 100mb kadar internetim var. Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim. Ücretli ıptv(guek) satın aldım. Maç yayını olmadığı zaman gayet stabil çalışıyor, fakat maç yayınlarında aşırı derecede donma ve kasma meydana geliyor. Hizmeti verenler internetimden kaynaklandığını söylüyor, tvboxa üstelik kablolu bağlanıyorum, 100mb kadar internetim var. Şimdiden teşekkür ederim.
baskalari kullaniyor olabilir listeyi

Geri