MatyosKorinos
Paylaşımcı
- Konular
- 20
mç saatinde deneyin evet illakı bazısında problem oluyor.Bazı Spor yayınları açılmıyor sizde aynı sorun varmı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
mç saatinde deneyin evet illakı bazısında problem oluyor.Bazı Spor yayınları açılmıyor sizde aynı sorun varmı
Tamam akşam denerimmç saatinde deneyin evet illakı bazısında problem oluyor.
Ustad sansar tv i ilk defa burada duydum ve denemek isterim. Güzelce anlatmışsınız ama bende uygulama olmadığı için tarifinizi gerçekleştiremiyorum. TG yi sormamda o yüzden, apk yı bulup indirebilmek içindi. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.oluyor reis apk icinden girebilirsin oraya ana ekranda altta var bak sag tafartaki olana tikla sansara gonderiyor
reis her listenin 24 saat bekleme hakki var iptv degilse 24 saat bekletirim calismazsa liste komple apkdan kaldirilirBazı Spor yayınları açılmıyor sizde aynı sorun varmı
bizde isterizki herkes faydalansin lakin bu sekildede oluyor paylasimdost tanıdık girecek anlaşılan yine bizler oyun dışı nerde kaldı paylaşım
aga ilk mesajda telegram adresi var ona tikla girersin burdan bidaha atayimSizden ricam bende sansar tv uygulaması talep ediyorum. Telegram kanalının adını yazarsanız en azından oradan girmeye çalışalım...
Teşekkür ederim o yazılanın tg adresi olduğunu farketmemişim...aga ilk mesajda telegram adresi var ona tikla girersin burdan bidaha atayim
BEKLEYENLER