Beinsport 4K yayınları

isim mi vereyim şimdi böyle bi başlığın altına? ilk kez girmiyorsanız foruma zaten görmüş olmanız lazım. kırmızı logolu var aslan logolu var malum uygulama repoları var wiosinemanın kardeşinde... 20 30 tane yok, 2 3 tane var. bazı 1080ler var cam gibi... tatmin olursunuz cevaptan umarım. net kesin 4k istiyorsanız verin sağlayıcıya alın.
edit. iptv diye bi şehir efsanesi var onda da var olduğu söyleniyor sağda solda. e orda varsa...
Dediklerinin hepsinin farkındayız usta biliyoruz elbette ama gerçek anlamda 4K yok göremedim o yüzden sordum zaten. 1080 50 FPS olsa da yetiyor zaten 4K gibi hissediyoruz 😄

isim mi vereyim şimdi böyle bi başlığın altına? ilk kez girmiyorsanız foruma zaten görmüş olmanız lazım. kırmızı logolu var aslan logolu var malum uygulama repoları var wiosinemanın kardeşinde... 20 30 tane yok, 2 3 tane var. bazı 1080ler var cam gibi... tatmin olursunuz cevaptan umarım. net kesin 4k istiyorsanız verin sağlayıcıya alın.
edit. iptv diye bi şehir efsanesi var onda da var olduğu söyleniyor sağda solda. e orda varsa...
Elinize sağlık çok güzel eklenti

Yabancı 4K kanalları 25000-30000 bitrate yayın yaparken bEIN 4K 13000-14000 bitrate yayın yapıyor
Normal beIN sports kanalı ile arasında çok bir fark yok ama beIN 4K kanalının en büyük farkı reklam yok maç arasında da reklam yok, devre arasında bir önceki haftanın golleri dönüyor

Ters mi yaptın bana sen şimdi? Hayır 4K olduğunu da söylememişsin. Ne o zaman amacın? 1080p yok, iyi yayın yok demedim ki ben. Sadece 4K varsa nerede ben görmedim dedim. Herkes gergin memlekette arkadaş

TOD geçen sene paralı tvbox android te kullandım Ama arkadaş insanı bezdiriyorlar görüntü çamur ya.
Ayrıca çok pahalı..Almayın çok pahalı.

Ters mi yaptın bana sen şimdi? Hayır 4K olduğunu da söylememişsin. Ne o zaman amacın? 1080p yok, iyi yayın yok demedim ki ben. Sadece 4K varsa nerede ben görmedim dedim. Herkes gergin memlekette arkadaş
ne tersi birader? gayet net yazmışım mesajda sana mimik yapmamı bekliyorsun galiba? nerden algıladın tersi merak ettim?
4k da var sen denk gelmemiş olabilirsin. elma bile veriyor 4k basit bi araştırma ile bulunabiliyor...

Netfly uygulamasını premium alsın orada 4k veriyor maçları zaten

Yasim 30 dunya gozu ile 1080 ustu yayin gormedim daha 720 bile bana luks iken 1080 olunca kendimi şımartmış gibi hissediyorum 🥹

Geri