Beinsport 4K yayınları

max0007

Paylaşımcı
Puan 36
Çözümler 0
@max0007
Sadece maç seyretmek için bir komşum dev ekran (65 yada 70') xioami marka 4k bir TV aldı.

Tabi hemen arkasından da bs üyeliği. Ancak maçları 1080 pi değilde 4k seyretmek istediğinden bs müşteri hizmetlerini aramış.

Onlarda LNB değişimi için 2.000 TL. Aylık'ta 60 TL. Gibi bir ücret istemişler.

Az önce beni arayıp sordu "değer mi ?" diye.

Valla bs 4k aboneliğim olmadığı için, hiç legal bs 4k yayın seyretmedigim için bir şey diyemedim.

Siz ne düşünüyorsunuz ? Değer mi ?

Site yönetiminin eli ayağı birbirine girerek konuyu okuduğuna yeminederim ama kanitlayamam

Site yönetiminin eli ayağı birbirine girerek konuyu okuduğuna yeminederim ama kanitlayamam
klashdlakjsldkashdlasjkdh

cloudstream indirsin var orda 4k yayınlar. harciyacağı parayı burs versin birilerine onun verine. çapulcu kurumlara para kaptırmasın.

Gerçek 4k yayın sadece 3 büyük takıma ait İstanbul da oynanan maçlarda veriliyor

aboneliği iptal edebiliyorsa iptal etsin
hergün deli gibi ararlar nasılsa
istediğini o zaman alabilir

her hafta 4 maç 4k oluyor kalite bein1 den daha iyi ama değer mi tartışmalı. bireysel çanağı varsa lnb yi yarı hatta çeyrek fiyatına kendi alıp takabilir ama servis yine biraz değişim ücreti alır

Sadece maç seyretmek için bir komşum dev ekran (65 yada 70') xioami marka 4k bir TV aldı.

Tabi hemen arkasından da bs üyeliği. Ancak maçları 1080 pi değilde 4k seyretmek istediğinden bs müşteri hizmetlerini aramış.

Onlarda LNB değişimi için 2.000 TL. Aylık'ta 60 TL. Gibi bir ücret istemişler.

Az önce beni arayıp sordu "değer mi ?" diye.

Valla bs 4k aboneliğim olmadığı için, hiç legal bs 4k yayın seyretmedigim için bir şey diyemedim.

Siz ne düşünüyorsunuz ? Değer mi ?
4K yayın izlemek için özel bir LNB türü seçmenize gerek yoktur

Piyasada satılan standart (Universal) LNB'lerin tamamı 4K yayınları sorunsuz bir şekilde aktarabilir. LNB'ler yalnızca uydudan gelen frekans sinyallerini toplar ve dönüştürür; sinyalin içindeki yayının HD mi yoksa 4K (Ultra HD) mi olduğu LNB'yi ilgilendirmez.

Piyasada satılan standart (Universal) LNB'lerin tamamı 4K yayınları sorunsuz bir şekilde aktarabilir. LNB'ler yalnızca uydudan gelen frekans sinyallerini toplar ve dönüştürür; sinyalin içindeki yayının HD mi yoksa 4K (Ultra HD) mi olduğu LNB'yi ilgilendirmez.
digiturk 4k için mdu şart

Bana çok mantıklı gelmiyor Fuzuli masraf

Bir futbol maçına bu kadar anlam yüklemeye gerek var mı yada diziye yurt dışı yayınların kalitesine zaten yanaşamazlar aynı şekilde dizi film için de 1080p gayet yeterli 40 inç 55 inç tv mesela 4k olsun istiyolar 4k olunca golü biz atmıyoruz veya örümcek adam ağıyla bizi de yanında taşımıyor

cloudstream indirsin var orda 4k yayınlar. harciyacağı parayı burs versin birilerine onun verine. çapulcu kurumlara para kaptırmasın.
Hangi repoda var bu 4k yayın? ben hiç rastlamadım da.

Hangi repoda var bu 4k yayın? ben hiç rastlamadım da.
bir iki yerde denk geldim net hizin cok iyi olmali misal 2.4 g kullaniyorsan en fazla 70/80 mps yo gorursun bir iki cihaz da acildimmi hiz duser ondan sonra 4k yayinlar müjgan oynamaya baslar takila takila giderki buda hic zevk vermez beinspor 4 olunca oyuncular goller farkli olmuyor 80 li yillarda siyah beyaz tv ler vardi komusuda renkli tv vardi oraya gidince izlerdik mahalledeki cocuklara renkli tv de burucli cuneyt tarkin filimleri oynadi derdik millet bunu yerdi yani halbuki siyah beyazda oynayan rekli de oluyordu 😂😂😂😂😂😂

Sorumun yanıtı dışında bir çok açıklama yapmışsın yine de sağ ol :)

+1

4k yayın uydu alıcının codek çözümseli ve android destegi varsa isterse tv en eski 570 pixel veya 720pixel hd ready çözünürlük olsun rahatça izlenir.Tecrübe ile sabittir.

Tv lerdeki 4k özelliği 1080p de olsa dahili uydu alıcı codek destekli ise rahatça izlenir.
Kısaca elinizdeki uydu alıcı veya Android box ürünlerinde 4k destegi yazıyorsa sadece yayını sunan uygulama yada içeriğe abone olmanız yeterli veya farklı uygulamadan izleyebilirsiniz.4 k olayı cihazın video codek hdmi olmasından degil işlemcinin video çözünürlük destegi ile alakalı.

Bu durum pc monitörün 2k 4k destegi açısından farklıdır karıştırmayınız.(akla gelirse diye eklemek istedim)

Lnb olyında ise 10 yıl öncesi üretimse elbette her şekilde yılımıza ait üretim olan Lnb ile değişim tavsiye ederim en azıında yeni teknoloji içerikli olur.Lakin eskimiş teknolijide olan hala yeni tarihli olanlar fazlası ile mvcut buna dikkat edilmeli.Her markada bu durum mevcut maalesef.Altın kaplama jack vesairelerine kanmayınız.Alttaki cümlemdeki kaliteli bakır kablo önemli.

Bunun yanında binada uydu kablosu tam bakır sarmalı telli olmadığı sürece yayın kalitesini yüzde 80 bile olmasını beklemeyiniz.

Son düzenleme:

Nerde 4k yayınlar usta 😀

Nerde 4k yayınlar usta 😀
Sorumun yanıtı dışında bir çok açıklama yapmışsın yine de sağ ol :)
isim mi vereyim şimdi böyle bi başlığın altına? ilk kez girmiyorsanız foruma zaten görmüş olmanız lazım. kırmızı logolu var aslan logolu var malum uygulama repoları var wiosinemanın kardeşinde... 20 30 tane yok, 2 3 tane var. bazı 1080ler var cam gibi... tatmin olursunuz cevaptan umarım. net kesin 4k istiyorsanız verin sağlayıcıya alın.
edit. iptv diye bi şehir efsanesi var onda da var olduğu söyleniyor sağda solda. e orda varsa...

1080P 50/60FPS H.265 kodekle görüntü kalitesi ve i.net bağlantı stabilizesi açısından yeterli ülke şartlarinda

Geri