Bein m3u8 linkleri toplu

netgoal

Üye
Konular
5
Açılıyor Ama Ses Yok Kardeşim Sessiz Sinema Oynamıyoruz Burada. Sessiz Olsun Tamam Ama Asla Donmasın Kabul Ediyorum Eğer Öyleyse

Ayrıca Öbürkü Yayın Donmazken Bu Ben Daha Yayını Açalı 2 Saniye Olmadan Dondu

S SPORT 1

S SPORT 2

TİVİBU SPOR 1

TİVİBU SPOR 2

TİVİBU SPOR 3

TİVİBU SPOR 4

S SPORT 1

S SPORT 2

TİVİBU SPOR 1

TİVİBU SPOR 2

TİVİBU SPOR 3

TİVİBU SPOR 4
EXXEN Spor Gelirse Güzel Olur Eğer Bulabilirsen

Verdiği Linkler Sahte Galiba Ben Biraz İşkillendim Bence Kimse İndirmesin Virüs Bile Olabilir Kimseyi Dinlemiyor Paylaşmaya Devam Ediyor Bu Eleman

Troll Yapıyor Olabilir Çünkü Verdiği Linkler Gerçek Değil Sahte Gibi Gözüküyor Benim Düşüncem Bizi Trollüyor Çoğu Sahte Link Üstelik Link İsmi Çok Saçma İçindekiler Daha Da Saçma

Bein sports 1

Bein sports 2

Bein sports 3

Bein sports 4

Bein sports 5

Bein sports haber

Troll Yapıyor Olabilir Çünkü Verdiği Linkler Gerçek Değil Sahte Gibi Gözüküyor Benim Düşüncem Bizi Trollüyor Çoğu Sahte Link Üstelik Link İsmi Çok Saçma İçindekiler Daha Da Saçma
ne trollu bulduklarimi paylasiyrom burası paylasma formu değilmi

Bein sports 1

Bein sports 2

Bein sports 3

Bein sports 4

Bein sports 5

Bein sports haber
Kardeşim Yeter Artık Paylaşım Yapıp Durma Bu Attığın Linklerin Ne Olduğu Belli Değil Çoğu Sahte Sanki Bana Öyle Geldi Eğer Paylaşım Yapmaya Devam Edersen Bu Gidişle Forumdan Ban Yiyeceksin

yayınları denedim çalışıyorlar ve ses geliyor. @netgoal kardeşim bence linkleri tek tek paylaşmak yerine, m3u veya txt dosyasına kaydet ve o şekilde paylaş. böylelikle uygunsuz dns isimleri açıktan görünmez.

yayınları denedim çalışıyorlar ve ses geliyor. @netgoal kardeşim bence linkleri tek tek paylaşmak yerine, m3u veya txt dosyasına kaydet ve o şekilde paylaş. böylelikle uygunsuz dns isimleri açıktan görünmez.
Ses Gelmiyor Bende Ayrıca Linki Ekledim Fakat Error Verdi Siz Hangisini Denediniz De Açıldı Acaba?

Geri