Öneri Bei**sport 1-2-3-4-5 Kaynak Yayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nirvana14

Üye
Konular
2
İptv satışı yasak olduğu için uyarılmıştır.
Bei**sport 1-2-3-4-5 Kaynak Yayın ile ilgilenen arkadaşlar bana ulaşabilir özelden yardımcı olacağım.
Kaynak yayının çıkarılması ve izlenebilmesi için gerekli destek ve bilgilendirme yapılacaktır.
iptv sitesi sahibi arkadaşlar bana ulaşmasın kişisel kullanım için ulaşabilirsiniz.

Adsz tasarm 7 Adsz tasarm 8 Adsz tasarm 9

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bei**sport 1-2-3-4-5 Kaynak Yayın ile ilgilenen arkadaşlar bana ulaşabilir özelden yardımcı olacağım.
Kaynak yayının çıkarılması ve izlenebilmesi için gerekli destek ve bilgilendirme yapılacaktır.
iptv sitesi sahibi arkadaşlar bana ulaşmasın kişisel kullanım için ulaşabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 5561 Ekli dosyayı görüntüle 5562 Ekli dosyayı görüntüle 5564
Günaydın,
Burası paylaşmak için var. Herkes sonuna kadar bildiklerini paylaşıyor. Sizden de herkesin gösterdiği özveriyi göstermenizi bekleriz.

Forumda İptv satışı yasaktır. Eğerki satış olursa konuyu report edebilirsiniz.

@nirvana14 sizi iptv satışının yasak olduğu konusunda uyarmıştık. Lütfen konu satışa dönüşmesin.

Geçenlerde yine böyle biri herkesi trollemişti forumda

Açık olmak gerek

burda bir kac arkdas da yazmisti. telegram kullanmiyorum diye. bende bu kisilerdenim. suraya gel buraya gel olayina dikkate almiyorum. burda herkesle paylasilanlardan bende ortak faydalaniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri